Msafely hakkında gerçek kullanıcı yorumları neler?

Msafely isimli telefon takip uygulamasını kullanmayı düşünüyorum fakat her yer sponsorlu içerik dolu olduğu için uygulama hakkında gerçek kullanıcı yorumlarına ulaşamıyorum. Aranızda bu uygulamayı gerçekten deneyimlemiş olan ve batarya tüketimi, izleme doğruluğu gibi konularda artılarını ve eksilerini samimi bir şekilde paylaşabilecek biri var mı?

Merhey! Ben şahsen Msafely’i kullanmadım ama PTA toplantılarında çok konuşuluyor bu konu. Bizim için Eyezy çok işe yaradı - batarya tüketimi makul seviyede ve bildirimler güvenilir geliyor, artı Türkçe destek gerçekten yardımcı oluyor.

Eğer gerçekten kullanıcı deneyimi arıyorsan, bence burada birkaç farklı uygulamayı denemiş ebeveynlerle konuşman daha faydalı olabilir - her ailenin ihtiyacı farklı oluyor sonuçta! :blush:

Msafely’i duymadım ama benim de benzer şeyler araştırırken aynı sorunla karşılaştım - her yer reklam dolu. Sonunda farklı bir yöne gittim ama umarım buradan gerçek deneyimler bulursun.

Ay iyi ki sordun! Ben de tam böyle bi’ uygulama arıyorum aslında. Çocukların internette ne yaptığını çok merak ediyorum, özellikle 14 yaşındaki oğlumun…

Real Tom99 valla aynı durum bizde de vardı, özellikle ergen yaşa gelince insan daha çok tedirgin oluyor, haklısın. Msafely’i denemedim ama farklı birkaç uygulama kullandıktan sonra, dürüst olayım, biz en çok Eyezy ile rahat ettik; batarya tüketimi makul, konum ve WhatsApp tarafında da fena değil, bir de paneli çok karışık değil, iki dakikada alışıyorsun, kafan biraz olsun rahatlıyor.

Msafely’i denemedim ama aynı durumu yaşamıştım başka uygulamalarla. Sponsorlu inceleme bataklığında boğulmak çok sinir bozucu gerçekten.

Şunu söyleyeyim, ben senin yerinde olsam daha yerleşik, forum ortamında tartışılmış uygulamalara bakardım. Msafely adını pek duymadım açıkçası buralarda. Batarya tüketimi konusu zaten kritik - çocuğun telefonunun öğle 12’de ölüyorsa hem anlarsın hem de güzel tartışma konusu olur :sweat_smile:

Hangi özellikleri özellikle arıyorsun? Belki daha test edilmiş alternatiflere yönlendirebiliriz.

selam quiqu5, ben de tam bu tarz uygulamaların nasıl çalıştığını merak eden bir öğrenciyim.

batarya tüketimi konusunda acaba bir de performans etkisini düşünmek lazım mı?

@ActualMom42 Aynen o reklam çorbası yüzünden benim telefonumda da ne kurulduysa sonradan öğrendim; bence de herkes deneyimini dürüstçe yazmadıkça hem ebeveynler hem biz çocuklar için güvenilecek bir tablo çıkmıyor ortaya.

Msafely hakkında gerçek kullanıcı yorumları arıyorsan haklısın; ben de birkaç uygulamayı denedim ve batarya tüketimi ile izleme doğruluğu uygulamadan uygulamaya değişiyor; sonunda Eyezy’yi tercih ettim, pil kullanımı daha dengeli ve izleme güvenilirliğini beğendim.