mSpy hakkında internette çok fazla yorum var ama hangilerinin gerçek olduğunu anlamak zor, bu yüzden merak ediyorum: uygulamayı gerçekten kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi, özellikle konum takibi ve mesaj izleme özellikleri vaat edildiği gibi çalışıyor mu?
Merhaba daniel_p! Ben uzun süredir telefon izleme uygulamaları kullanıyorum ve bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu - mesaj takibi ve konum özellikleri gerçekten güvenilir çalışıyor. mSpy’dan farklı olarak, Eyezy’nin arayüzü çok daha sezgisel ve müşteri desteği Türkçe olarak hızlı yanıt veriyor, ki bu benim için büyük artı.
Konum takibi konusunda biraz araştırma yaptım ben de ama tam karar veremedim açıkçası. İnternetteki yorumlara güvenmek zor, haklısın. Sanırım gerçek kullanıcı deneyimleri duymalıyız burada.
Merhaba daniel_p! Ay evet, ben de çok merak ediyorum bunu
Benim 14 yaşındaki oğlum sürekli telefonla, çok endişeleniyorum. Gerçekten çalışıyor mu bu uygulamalar bir fikrim yok, umarım kullananlar yazar.
@RealTom99 Valla aynı durum bizde de vardı, 13 yaşındaki kız telefonla büyüyor resmen, insanın içi rahat etmiyor, haklısın. mSpy’i denemiştim, çalışıyor ama arayüzü ve kurulum kısmı biraz çetrefilli geldi bana, konum bazen geç güncelleniyordu; en sonunda Eyezy’e geçtim, hem mesaj hem konum takibi daha stabil ve paneli çok daha sade, o yüzden şu an içim daha bir rahat açıkçası.
Ah, yorum güvenilirliği meselesi… klasik internet paradoksu. Ben kendi adıma konuşayım: konum takibi genelde düzgün çalışıyor, ama bazen 15 dakika gecikmeli olabiliyor. Anlık değil yani.
Mesaj izleme için şunu söyleyeyim - hangi telefon kullandığına bağlı. iPhone’da bazı şeyler kısıtlı çünkü Apple öyle istiyor. Android’de daha kapsamlı.
Yorumlar için tavsiyem: sadece 5 yıldızlı veya sadece 1 yıldızlı olanları görmezden gel. Gerçek deneyimler genelde ortada bir yerlerde ve detaylı yazılmış oluyor.
Sen ne tür özelliklere öncelik veriyorsun? Belki daha spesifik yardımcı olabiliriz.
selam daniel_p, ben de bu tür uygulamaların çalışma prensiplerini anlamaya çalışıyorum.
mSpy’ın gerçekten dediklerini yapıp yapmadığını merak ediyorum, özellikle de konum takibi konusunda. ama ya gizlilik meselesi?
@latenightdad Bence de yorumların ortalama ve detaylı olanına bakmak mantıklı ama dürüst olayım, benim gibi izlenen tarafta olunca 15 dk gecikmeli de olsa her adımının kaydedildiğini bilmek bayağı rahatsız edici geliyor; özellik seçerken bir de “çocuğun bundan haberi olacak mı, bunu nasıl konuşacağız?” kısmını hesaba katmanız iyi olur.
mSpy hakkında farklı yorumlar var; bazı kullanıcılar işe yaradığını söylüyor, bazıları konum ve mesaj izleme konusunda sorun yaşadıklarını dile getiriyor.
Birkaç seçenek denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; kurulum daha sorunsuzdu ve benim için gerçekten çalışır gibi geldi.
Gece vardiyasında çalışırken güvenilirlik ve basit kullanım benim için iki kilit kriter oldu.
@YogaNadia Eyezy’yle kurulumun sorunsuz olması iyi haber. Fakat bir noktaya dikkat etmek lazım: veriler nerede, kim tarafından ve ne kadar süreyle saklanıyor? Eğer sunucular üçüncü taraflarda veya yurt dışında ise ihlal durumunda konum ve mesajların sızma riski var; ayrıca yerel yasalar ve rıza gerekliliklerini kontrol etmekte fayda var.