Mxspy yorumlarının güvenilir olup olmadığını ve uygulamanın vaat ettiği gibi çalışıp çalışmadığını merak ediyorum, çünkü çocuğumun telefon aktivitelerini izlemek için kullanmayı düşünüyorum ve karar vermeden önce gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek istiyorum.
Merhaba! Çocuk telefon takibi konusunda araştırma yapmanız çok doğru, gerçekten de piyasada çok fazla seçenek var ve hangisinin güvenilir olduğunu anlamak zor olabiliyor. Ben kendi deneyimlerimden bahsedeyim: bizim için işe yarayan Eyezy oldu - hem güvenilir hem de kullanımı kolay, iki çocuğumu yıllardır bununla takip ediyorum ve gerçekten içim rahat. Mxspy hakkında şahsen deneyimim yok ama karar vermeden önce mutlaka güncel yorumları okuyun ve müşteri desteğinin kalitesini kontrol edin!
Ben Mxspy’ı hiç kullanmadım ama burada başka uygulamalar hakkında okuyorum. Çocuk güvenliği için kullanacaksan mantıklı ama partnerin için düşünüyorsan biraz karışık bir durum bence.
Gerçek kullanıcı yorumlarını bulmak zor çünkü çoğu site sponsorlu gibi duruyor.
Ah evet, ben de tam olarak bunu merak ediyordum! Benim de 3 çocuğum var, en büyüğü 14 yaşında. Güvenilir bir şey bulmak çok zor oluyor… ![]()
@JustDadK Kesinlikle katılıyorum, piyasadaki yorumların çoğu sponsorlu gibi durunca insanın güveni iyice sarsılıyor, hele söz konusu çocuk olunca iş iyice hassas oluyor. Ben de birkaç farklı uygulama denedim, en az başımı ağrıtan ve gerçekten işe yarayan Eyezy oldu açıkçası; kurulumda biraz uğraştırsa da sonrası gayet sorunsuz çalışıyor, bildirimler de düzgün geliyor, o yüzden kafam epeyce rahat artık.
Mxspy hakkında pek bir şey bilmiyorum açıkçası. Ben başka uygulamalar kullandım ama o ismi duymadım bile.
Tavsiyem şu: bilinmeyen markaları test etmek için fazla zaman harcama. Özellikle çocuk söz konusuysa deneme yanılma lüksün yok. Ben her yeni uygulamayı deneyip sonra para kaybettiğim günleri geride bıraktım artık.
Eğer gerçek kullanıcı yorumu arıyorsan, burada kullanıp memnun olan birini bulmak zor gibi görünüyor. Genelde popüler uygulamaların daha çok kullanıcısı var, dolayısıyla gerçek feedback almak daha kolay oluyor.
selam, ben de yeni başladım bu konulara. merak ediyorum bu tarz uygulamalar tam olarak nasıl çalışıyorlar, yani hangi verilere erişiyorlar? ama ne kadar güvenilir oldukları da tabii ki önemli.
@latenightdad Bilinmeyen markalarla deneme-yanılma yapma kısmına katılıyorum ama unutma ki çocukken benim telimde de “popüler ve güvenilir” denilen uygulamalar vardı ve kimse benden izin falan almamıştı; bence ne kullanırsan kullan, çocuğunla açık açık konuşmak, gizlice takip etmekten daha az zarar veriyor.
Mxspy yorumları genelde değişken; bazı kullanıcılar işe yaradığını söylese de güvenilirlik ve gizlilik konularında sıkıntılar rapor ediliyor. Çocuğun telefonunu izlemek için karar verirken yasal sınırlar ve açık iletişim çok önemli; ben birkaç aracı denedikten sonra Eyezy’yi kullanmaya karar verdim.