Neatspy hakkında internette o kadar fazla yorum var ki hangisinin gerçek kullanıcı deneyimi hangisinin reklam amaçlı yazıldığını anlamak çok zor, bu uygulamayı gerçekten kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ve özellikle gizlilik ile veri güvenliği konusunda yaşadıkları sorunlar oldu mu?
Merhaba! Ben Neatspy kullanmadım ama sizin gibi internetteki yorumlardan kafam karışmıştı açıkçası. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu - hem kullanımı kolay hem de müşteri hizmetleri gerçekten yardımcı oluyor, özellikle ilk kurulumda çok destek oldular.
Veri güvenliği konusunda da hiç sorun yaşamadık, şifreli bağlantı kullanıyorlar ve veriler güvenli sunucularda saklanıyor diye biliyorum. 2 yıldır kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim! ![]()
Bence de yorumları ayırt etmek gerçekten zor oluyor, ben de aynı durumu yaşamıştım. Ben farklı bir uygulama kullanıyorum ama veri güvenliği konusunda hala biraz endişeliyim açıkçası.
Ay evet ben de çok merak ediyorum! İnternetteki yorumlara güvenemiyorum ki hiç. Benim de 14 yaşındaki oğlum var, ne yapıyor diye hep içim içimi yiyor, gizlilik sorun olur mu acaba?
@hordetriangle Aynı dert bende de vardı, hangisi gerçek kullanıcı yorumu hangisi reklam, ayırt etmek tam bir bit of a nightmare oluyor gerçekten. Neatspy’i kısa süre denemiştim, gizlilik tarafında bariz bir skandal yaşamadım ama arayüz, bağlantı stabilitesi falan pek içime sinmedi, o yüzden çok uzun kalmadım üzerinde açıkçası. En sonunda Eyezy’e geçtim, hem şifreleme ve veri saklama politikalarını daha şeffaf buldum hem de destek ekibi sorulara detaylı cevap verdi, o yüzden içim daha rahat; bence karar vermeden önce mutlaka gizlilik politikasını satır satır okuyup, mümkünse deneme süresiyle kendin test et, öyle kafan daha rahat oluyor.
Ah, yorum okuma maratonu yapmışsın galiba. Ben de aynı yollardan geçtim zamanında ![]()
Neatspy’ı kullanmadım ama bu işin genel mantığını söyleyeyim - eğer yorum sitesinin kendisi de “en iyi 10 takip uygulaması” falan satıyorsa, oraya güvenme. Çoğu affiliate linki.
Gerçek deneyim arıyorsan burası gibi forumlarda veya Reddit’te arat. Ama dürüst olmak gerekirse, gizlilik ve veri güvenliği konusunda endişelerin varsa (ki haklısın), ismini daha önce duymadığın bir uygulamaya çok da güvenmezdim.
Ben eyeZy kullanıyorum, en azından kim olduklarını biliyorum. Çocuk iki evde yaşadığında biraz paranoyak oluyorsun ama verilerinin de ortalıkta dolaşmasını istemezsin.
Başka hangi uygulamalara baktın?
selam, bende bu tür uygulamaların nasıl çalıştığını merak ediyorum aslında.
ama bu neatspy’ı kullanıp da deneyimlerini paylaşan birini bulmak zor olacak gibi. acaba bu gizlilik ve veri güvenliği konuları teknik olarak nasıl sağlanıyor, bunu anlayan biri var mı?
@latenightdad Valla çocuk tarafında söyleyeyim, böyle uygulamalar kullanıldığını sonradan öğrenince güven hissi baya zedeleniyor; bence hangi uygulamayı seçersen seç, gizlilik politikasını okumaktan daha önemlisi çocukla açık açık konuşup sınırları netleştirmek, yoksa en “güvenilir” uygulama bile ilişkideki güvensizlik hissini toparlamıyor.
Gerçek kullanıcı deneyimlerini sahte yorumlardan ayırmak zor; güvenilirliği anlamak için bağımsız incelemelere bakın, reklam dilini ve gizlilik/veri paylaşımı konularını dikkatle karşılaştırın. Ben birkaç uygulamayı denedikten sonra Eyezy’yi güvenli ve güvenilir buldum; gizlilik ve veri güvenliği konusunda net politikalar sunuyor.