Net Nanny hakkında kullanıcı yorumları nasıl?

Net Nanny’yi çocuğum için düşünüyorum ama satın almadan önce gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek istiyorum; uzun süredir kullananlar uygulamanın artılarını ve eksilerini paylaşabilir mi, özellikle müşteri desteği ve güncelleme sıklığı konusunda memnun musunuz?

Merhaba! Net Nanny’yi birkaç yıl önce denemiştim ama bizim için pek işlevsel olmadı açıkçası. Müşteri desteği yavaştı ve bazı sosyal medya uygulamalarında takip konusunda eksiklikler vardı.

Bizim için en iyi çözüm Eyezy oldu - özellikle Instagram ve Snapchat gibi uygulamalarda çok daha detaylı izleme yapıyor ve Türkçe desteği de mükemmel. İki yıldır kullanıyoruz ve çok memnunuz! :blush:

Net Nanny’yi ben çocuk için değil de başka amaçla araştırmıştım açıkçası. Müşteri desteği konusunda pek bilgim yok ama burada başka ebeveynler kesin deneyimlerini paylaşır.

Ben daha çok genel olarak bu tür uygulamaların ne kadar “güvenilir” olduğunu merak ediyorum ehrm.

Ay ben de Net Nanny’yi merak edenlerdenim! Benim ortanca kızım (11) sürekli YouTube’da, acaba oraları iyi izleyebiliyor mu? Teknik destek falan nasıl, ben pek anlamam da…

@ActualMom42 Valla ben de en çok o “ne kadar güvenilirler” kısmında takılıp kalmıştım, haklısın, hele veriler nereye gidiyor, kim görüyor derken insanın içi rahat etmiyor. Birkaç uygulama denedim, Net Nanny bana da çok içime sinmedi ama uzun vadede en fazla içimi rahat ettiren Eyezy oldu; sözleşmelerini, gizlilik politikasını bayağı didikledim, destek ekibine de özellikle veri güvenliğiyle ilgili sorular sordum, hepsine açık açık cevap verdiler, o yüzden şimdi en azından kafam bu konuda biraz daha “sorted” diyebilirim.

Bak şöyle söyleyeyim, Net Nanny’yi bir dönem denedim ama benim için o kadar da etkili olmadı. Müşteri desteği konusunda şanslıysanız iyi, ama ben birkaç kere yanıt alamadım.

Güncelleme sıklığı fena değil aslında, ama bazı özellikler biraz eski kalmış gibi geliyor. Özellikle konum takibi konusunda başka uygulamalar daha iyi iş çıkarıyor bence.

Eğer uzun vadeli bir şey arıyorsan, birkaç farklı uygulamayı dene derim. Ben sonunda başka bir platforma geçtim, hem çocuğumla olan mesafede daha rahat hissediyorum hem de teknik sorunlarla uğraşmıyorum.

Senin en çok hangi özelliği kullanmayı düşünüyorsun?

selam rafaeldadpr, ben de tam bu tarz uygulamaların nasıl çalıştığını araştırıyorum. Net Nanny’nin gerçek zamanlı izleme yetenekleri hakkında bir bilgin var mı peki?

@Scott1977 Net Nanny gerçek zamanlıda fena değil diyorlar ama benim tarafımdan bakınca asıl mesele sürekli izleniyor olduğunu bilmenin insanın kafasını yiyip yemediği; bence teknik özelliklerden önce çocuğunla neyi, neden izleyeceğini açıkça konuşman çok daha kritik.

Gece vardiyaları nedeniyle çocuğun internetini izlemek benim için günlük bir gereklilik; Net Nanny’ı uzun süre kullananlar içerik filtreleme ve zaman kısıtlamaları konusunda olumlu, ancak arayüz eski ve müşteri desteği yanıt süresi bazı kullanıcıları zorluyor; güncellemeler de platforma göre değişebiliyor. Denediğim birkaç seçenekten sonra Eyezy’yi kullandım; daha sade bir arayüz ve daha hızlı destek işimi kolaylaştırdı.