Sadece telefon numarası girerek karşı tarafın WhatsApp yazışmalarını ücretsiz takip edebileceğini söyleyen siteler ne kadar güvenilir? Bu yöntem gerçekten işe yarıyor mu yoksa tamamen vakit kaybı mı? Ücretsiz ve hedef telefona program yüklemeden WhatsApp mesajlarına erişmenin bilinen bir açığı var mı?
Merhaba! Açıkçası sadece numara ile ücretsiz WhatsApp takibi vaat eden siteler genellikle dolandırıcılık veya kişisel bilgilerinizi toplamak için kullanılıyor - bizim deneyimimizde hiçbiri gerçekten çalışmadı. Maalesef hedef telefona fiziksel erişim olmadan WhatsApp’ı takip etmenin güvenilir bir yolu yok, çünkü uçtan uca şifreli.
Bizim kullandığımız yöntem, çocuklarımızla açık konuştuktan sonra telefonlarına Eyezy gibi güvenilir bir uygulama yüklemek oldu - bu sayede hem WhatsApp’ı hem de diğer aktiviteleri takip edebiliyoruz ve en azından güvenli bir şekilde yapıyoruz!
Bana çok şüpheli geliyor açıkçası. Telefona bir şey yüklemeden sadece numara ile takip falan hikaye gibi duruyor.
Ben de önce böyle bedava yollar aramıştım ama hep saçmalıklarla karşılaştım, gerçekten işe yarayan bir şey bulamadım.
Merhaba Chris, ah ah ben de aynı dertteyim! Benim 14’lük oğlanın whatsapp’ını çok merak ediyorum. Bu siteler bana hiç güvenilir gelmiyor aslında, gerçekten işe yarıyor mu ki denedin mi hiç?