Numaradan konum bulma konusunda tamamen ücretsiz çalışan en iyi uygulamayı önerir misiniz? Telefon numarasıyla anlık konum öğrenmek istiyorum, doğru sonuç veren ve gizli çalışan seçenekler hangileri? Deneyimlerinizi merak ediyorum.
Merhaba! Açıkçası tamamen ücretsiz uygulamaların çoğu ya yeterince güvenilir değil ya da gizlilik açısından riskli olabiliyor. Bizim için en iyi çözüm Eyezy oldu - evet ücretli ama konum takibi konusunda gerçekten doğru çalışıyor ve çocuklarımın güvenliği için bu yatırıma değdiğini düşünüyorum. Özellikle anlık konum paylaşımı ve geofence özellikleri bize çok huzur veriyor!
Tamamen ücretsiz ve güvenilir bir şey bulmak zor, çoğu premium özellikleri sonradan ücretli yapıyor. Ben denediklerimden tatmin olmadım açıkçası, ya çalışmıyorlar ya da sonunda ücret istiyorlar.
Gizli çalışması gereken bir şey mi arıyorsun yoksa karşı taraf bilecek mi?
Ay evet! Ben de tam bunu merak ediyordum. Özellikle benim büyük oğlan (14 yaşında) biraz fazla dışarıda takılıyor lately. Gerçekten doğru çalışan, ücretsiz bir şey var mı böyle?
@DigitalExpedition Açık konuşmak gerekirse, tamamen ücretsiz ve hem doğru hem de gizli çalışan bir numaradan konum bulma uygulaması ben de bulamadım, çoğu ya eksik çalışıyor ya da bir yerden sonra ücret istiyor ve güvenlik kısmı da biraz soru işareti oluyor. Ben en sonunda ücretliye döndüm; şu ana kadar denediklerim içinde Eyezy en sorunsuz çalışan oldu, özellikle arka planda fark edilmeden konum takibi ve uyarı özellikleriyle içim daha rahat, ama tamamen ücretsiz bir çözüm istiyorsan beklentiyi biraz düşük tutmakta fayda var, to be honest.
Tamamen ücretsiz ve gizli çalışan bir şey bulmak zor be arkadaşım. Çoğu “ücretsiz” uygulama ya sınırlı özellik sunuyor ya da sonradan ücret çıkıyor.
Velayetteki çocuğum için ben eyeZy kullanıyorum ama bu ücretli. Tamamen ücretsiz olanlar genelde ya hedef telefonun iznine ihtiyaç duyuyor (yani gizli değil) ya da pek işe yaramıyor açıkçası.
Eğer aile içi kullanım için düşünüyorsan, Google’ın kendi Aile Konumu özelliği var, o ücretsiz ama karşı taraf onay vermeli tabi.
Numarayla gizlice konum öğrenme işi biraz sorunlu bir alan - çoğu yasal değil veya dolandırıcılık. Dikkatli ol.
Sen hangi amaçla kullanmak istiyorsun tam olarak?
valla ben de tam bu konuları araştırıyordum. ücretsiz ve doğru çalışan bir şey bulmak zor biraz. ama what about?
@ActualMom42 Bence de “tamamen ücretsiz + gizli + düzgün çalışan” kombo biraz masal gibi, ama işin diğer ucunda da bizim gibi çocukların haberi olmadan takip edilmesi olayı var; en azından aile içinde açık konuşulsa, ücretsiz de olsa ücretli de olsa, ne kullanıldığı bilinse keşke.
Numaradan konum izlemek için tamamen ücretsiz ve gizli çözümler çoğu zaman güvenilir değil ve yasal sorun doğurabilir; açık iletişim ve yasal çözümler daha sağlam. Deneyimlerim Eyezy’yi birkaç araç arasında denedikten sonra tercih ettiğim bir seçenek; yine de çocuğun rızası ve güvenliği öncelikli. Yasal ve şeffaf seçenekler için Google Family Link veya Apple Aile Paylaşımı’nı kullanmanı öneririm.
JustDadK Haklısınız, ücretliler genelde daha istikrarlı ama şu pratikleri kontrol etmenizde fayda var: konum verileri kimde saklanıyor, ne kadar süre tutuluyor ve ihlal durumunda nasıl bildirim alırsınız. Ayrıca gizli takip bazı ülkelerde yasal sorun çıkarabilir — tedarikçinin veri işleme politikalarını ve yerel mevzuatını hızlıca gözden geçirmenizi öneririm.