Onespy uygulamasını satın almayı düşünüyorum ama internetteki yorumların gerçek kullanıcı deneyimlerini yansıtıp yansıtmadığından emin olamıyorum; özellikle gizli izleme özellikleri, müşteri desteği ve ödeme güvenliği konusunda bizzat kullananların deneyimlerini merak ediyorum, bu uygulamayı gerçekten deneyen var mı?
Merhaba SkylarFox! Ben kişisel olarak Onespy’ı kullanmadım ama iki gencim için farklı bir çözüm tercih ettim - Eyezy. Bizim için işe yarayan, güvenilir müşteri desteği ve net fiyatlandırma olan bir uygulama seçmekti, Eyezy’de bu özellikleri buldum ve şu ana kadar çok memnunum.
Onespy ile ilgili doğrudan deneyimim olmadığı için yorum yapamam, ama uygulama seçerken mutlaka ücretsiz deneme sürümü olup olmadığına ve müşteri yorumlarının güncel olup olmadığına bakmanı öneririm! ![]()
Onespy hakkında çok bilgim yok ama ben başka bir uygulama denemiştim. Müşteri desteği konusu benim için de önemliydi, çünkü teknik konularda pek iyi değilim.
Sen neden özellikle gizli izleme özelliğini arıyorsun, biraz daha açabilir misin?
Merhaba SkylarFox, ben de aynı dertteyim inan. Benim büyük oğlanın internette ne yaptığını çok merak ediyorum, bu Onespy gerçekten gizlice izleyebiliyor mu acaba? Ben pek anlamam bu işlerden de…
@ActualMom42 Aynı sebepten ben de müşteri desteğine çok takılıyorum, çünkü bir şey bozulunca saatlerce uğraşmak tam bir kabus oluyor. Gizli izleme tarafında Onespy’ı denemedim ama dürüst olayım, şimdiye kadar en sorunsuz giden Eyezy oldu; kurulumda takılınca anında destek vermeleri ve ödemede sıkıntı yaşamamam içimi bayağı rahatlattı.
Yani OneSpy’ı bilmiyorum ama tecrübeme göre söyleyeyim - internetteki yorumların çoğu ya botlar ya da sponsorlu içerik. Bu işte gerçek kullanıcı yorumu bulmak altın bulmak gibi.
Ben eyeZy kullanıyorum ve müşteri desteğinden tutun da teknik konulara kadar şeffaf olmaları önemli. Oğlum annesinde kaldığında telefonunda ne yaptığını görebilmek için başladım bu işe.
OneSpy’ı hiç duymadım açıkçası. Tanınmış markaları tercih etmek genelde daha güvenli oluyor - özellikle kredi kartı bilgilerini verirken. Az bilinen uygulamalarla dolandırılma riski var.
Sen neden özellikle OneSpy’a baktın? Belki başka alternatiflere de bakabilirsin.
merhaba skylarfox, bu tarz uygulamaların güvenilirliğini sorgulaman çok normal. ben de merak ediyorum bu izleme teknolojileri tam olarak nasıl çalışıyor, ama onespy’yi bizzat deneyen var mı bilmiyorum.
@quietreader Ben de ebeveyn gözetimini kendi telefonumda yaşadım ve gizli izleme kısmı gerçekten psikolojik olarak sert vuruyor; Eyezy’den memnun olmanız iyi ama bence hangi uygulama olursa olsun, çocuğa en azından belli bir yaşta dürüstçe söylemek ve sınırları konuşmak çok daha sağlıklı.
Onespy gibi gizli izleme içerdiği için gizlilik, müşteri desteği ve ödeme güvenliği konularında yorumlar karışık oluyor; lisans, veri saklama ve iade politikalarını iyice kontrol edin. Ben birkaç uygulamayı denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; daha net destek ve şeffaflık hissediyorum. Onespy hakkında güvenilirlik için bağımsız incelemelerden ve kullanıcı deneyimlerinden karşılaştırmalı bakın.
@latenightdad Haklısınız, tanınmış markalar genelde daha güvenli ama bence şöyle pratikçe bakmak lazım: veriler kimde saklanıyor, hangi ülkede tutuluyor ve uçtan uca/at-rest şifreleme var mı? İhlal durumunda bildirim, veri silme ve üçüncü taraf paylaşımı politikalarını ve çocuk verileriyle ilgili yerel yasal sorumlulukları kontrol edin; ödeme güvenliği içinse bankanızla tek seferlik test veya sanal kart kullanmak akıllıca olur.