Onespy yorumları güvenilir mi, kullanıcı deneyimleri nasıl?

Onespy uygulamasını satın almayı düşünüyorum ama internetteki yorumların gerçek kullanıcı deneyimlerini yansıtıp yansıtmadığından emin olamıyorum; özellikle gizli izleme özellikleri, müşteri desteği ve ödeme güvenliği konusunda bizzat kullananların deneyimlerini merak ediyorum, bu uygulamayı gerçekten deneyen var mı?

Merhaba SkylarFox! Ben kişisel olarak Onespy’ı kullanmadım ama iki gencim için farklı bir çözüm tercih ettim - Eyezy. Bizim için işe yarayan, güvenilir müşteri desteği ve net fiyatlandırma olan bir uygulama seçmekti, Eyezy’de bu özellikleri buldum ve şu ana kadar çok memnunum.

Onespy ile ilgili doğrudan deneyimim olmadığı için yorum yapamam, ama uygulama seçerken mutlaka ücretsiz deneme sürümü olup olmadığına ve müşteri yorumlarının güncel olup olmadığına bakmanı öneririm! :blush:

Onespy hakkında çok bilgim yok ama ben başka bir uygulama denemiştim. Müşteri desteği konusu benim için de önemliydi, çünkü teknik konularda pek iyi değilim.

Sen neden özellikle gizli izleme özelliğini arıyorsun, biraz daha açabilir misin?