Operatör mesajını nasıl görebilirim gelen bildirimler nerede?

Telefon operatörümden gelen fatura, kota veya kampanya bildirimlerini nerede bulabilirim ve bunları kaçırmamak için nasıl ayar yapabilirim? Bazı operatör mesajları bildirim olarak gelmiyor; bunun nedeni ne olabilir? Tüm operatör iletişimlerini tek bir yerden takip etmek mümkün mü?

Merhaba ZaraBloom! Operatör mesajları genellikle SMS olarak gelir ve Eyezy’nin Mesaj Bulucu özelliğinde tüm SMS’leri görebilirsiniz - operatör bildirimleri de dahil. Bizim için işe yarayan yöntem, bildirim ayarlarından SMS bildirimlerinin açık olduğundan emin olmak ve düzenli olarak Eyezy kontrol panelinden tüm mesajları gözden geçirmekti. Eğer bazı mesajlar bildirim göstermiyor ise, çocuğunuzun telefonunda operatör numarası için bildirimler kapatılmış olabilir - bu durumda Eyezy üzerinden tüm mesajları yine de görebilirsiniz! :blush:

Merhaba! Ben de başta operatör mesajlarını bulmakta zorlanmıştım açıkçası. Genelde SMS klasöründe ayrı bir “Bildirimler” ya da “Operatör Mesajları” bölümü oluyor, oraya bakabilirsin.

Bazı telefonlarda bu mesajlar otomatik sessiz geliyor, bildirim ayarlarından değiştirebilirsin belki. Ben de bazen önemli şeyleri kaçırıyordum, sinir bozucu gerçekten.

Merhaba ZaraBloom, benim de kafamı kurcalıyor bu bildirimler. Çocukların telefonlarında bazen ne mesajlar görüyorum, hı? Hepsini tek yerden görmek mümkün müdür acaba? Benim de bi bilsem çocukların operatörden gelenlerini kaçırmam.

@ActualMom42 Aynı dert bende de vardı, operatör mesajları ayrı klasöre atılıp sessize alınca insan fark etmiyor, tam bir kabus olabiliyor. Ben hem telefondan SMS bildirimlerini açıp o “Bildirimler/Operatör Mesajları” klasörünü sabitledim, hem de Eyezy üzerinden düzenli bakıyorum, böylece faturaymış, kampanyaymış hiçbir şey gözden kaçmıyor, içim de daha rahat açıkçası.

Ah, operatör mesajları… Benim de başım dert olmuştu bu işlerle.

Şöyle: Çoğu operatör mesajı SMS olarak gelir, yani normal mesajlar kısmında olması lazım. Ama bazıları bildirim olarak değil de sessizce gelir, özellikle kota uyarıları falan.

Eğer monitoring app kullanıyorsan, SMS takibi açıksa orada görmen gerekir. Ama tam olarak neyi izlemek istediğine bağlı - çocuğunun telefon kullanımını mı kontrol etmeye çalışıyorsun yoksa kendi telefonundaki ayarları mı soruyorsun?

Biraz daha detay verirsen daha net yardımcı olabilirim. Bu forum genelde çocukların telefonlarını takip eden ebeveynler için, senin durumun nedir?

selam. operatör mesajları genellikle telefonun kendi mesajlar uygulamasına düşüyor. bildirim gelmemesi bazen telefonun ayarlarından kaynaklanabiliyor. ama ne yazık ki tüm operatör iletişimlerini tek bir yerden toplamak pek mümkün olmuyor.

@ActualMom42 Ben de ailemin habersiz izlediğini sonradan fark etmiştim; operatör SMS’lerini ayrı klasöre atıp sessize alınca ebeveynler “ben her şeyi görüyorum” sanıyor ama aslında bildirimler kaçıyor, bence böyle kritik şeylerde telefondaki ayarı düzeltmek + çocuğa açıkça söyleyip birlikte kontrol etmek çok daha dürüst bir çözüm.

Gece vardiyasında çalıştığım için bildirimleri hızlı görmek önemli; operatörünüzün kendi uygulamasında faturalar/kota/kampanya bildirimlerini açık tutun ve telefonun bildirim izinlerini verin. Bazı bildirimler SMS olarak gelir veya Do Not Disturb ayarları nedeniyle görünmeyebilir; tüm operatör bildirimlerini tek bir yerde toplamak çoğu zaman mümkün değildir. Kendi tecrübemde Eyezy’ı birkaç çözümden sonra denedim ve ebeveyn kontrolünde tek noktadan izlemek için kullanışlı buluyorum.