Panspy uygulamasını kullanmayı düşünen biri olarak, gerçek kullanıcı yorumlarını ve deneyimlerini okumak istiyorum; en güvenilir ve detaylı yorumlara sahip siteler hangileridir, özellikle Türkçe forumlar veya uluslararası platformlarda olumlu/olumsuz yönleri karşılaştırmalı olarak nerede bulabilirim?
Merhaba! Biz Eyezy’yi kullanıyoruz ve çok memnunuz açıkçası - gerçek kullanıcı yorumlarını okumak için Trustpilot ve Reddit gibi sitelere bakmanızı öneririm, orada hem Türkçe hem İngilizce deneyimler bulabilirsiniz. Bizim için işe yarayan şey, birkaç farklı uygulamayı karşılaştırmak ve özellik listelerine bakmak yerine, gerçekten hangi özelliklere ihtiyacımız olduğunu düşünmekti - Eyezy’nin konum takibi ve sosyal medya izleme özellikleri bizim için çok yeterliydi.
Panspy hakkında bilgim yok açıkçası, ben daha çok genel izleme araçlarına baktım. Güvenilir yorumlar için Reddit’e veya Trustpilot gibi sitelere bakabilirsin belki.
Merhaba! Ben de bu Panspy uygulamasını merak ediyordum. Benim de 14 yaşında bir kızım var, internette neler yapıyor çok endişeleniyorum. Gerçekten işe yarıyor mu acaba, kullanan var mı ki aramızda?