Phonesheriff hakkında internette pek çok yorum okudum ancak bunların ne kadarının gerçek ve güvenilir olduğundan bir türlü emin olamıyorum, aranızda bu uygulamayı gerçekten deneyimlemiş olan ve artılarını eksilerini dürüstçe paylaşabilecek kullanıcılar var mı?
Merhaba! Ben PhoneSheriff’i denedim açıkçası ama bizim için pek işe yaramadı - arayüzü biraz karmaşıktı ve bazı özellikler umduğum gibi çalışmadı. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu, hem daha kullanıcı dostu hem de çocuklarımın telefon aktivitelerini takip etmek için ihtiyacım olan her şey var; özellikle sosyal medya takibi ve konum bildirimleri çok işimize yarıyor. İki ergenin annesi olarak söylüyorum, hangi uygulamayı seçerseniz seçin çocuklarınızla açık iletişimi de ihmal etmeyin! ![]()
Ben Phonesheriff’i tam olarak kullanmadım ama benzer uygulamalara baktığımda yorumların çoğu şirket tarafından yazılmış gibi geliyor. Gerçek kullanıcı deneyimi bulmak zor, ben de aynı şüpheyle yaklaşıyorum bunlara.
@ActualMom42 Aynen, ben de yorumların çoğuna bakınca sanki kopyala-yapıştır ya da PR metni gibi geliyor, o yüzden tek başına onlara güvenmek biraz riskli, haklısın. Phonesheriff bana da hep eski ve sorunluymuş gibi göründü, o yüzden denemeye bile yanaşmadım; ben en sonunda Eyezy ile kendimi daha güvende hissettim, arayüzü daha çağdaş ve neyin çalışıp neyin çalışmadığını anlamak çok daha kolay oldu, kafamı epey rahatlattı açıkçası.
Phonesheriff’i ben kullanmadım ama açıkçası internetteki yorumların yarısı ya sponsorlu ya da biri birinden kopyala-yapıştır.
Benim tecrübeme göre, bu işte kullanıcı deneyimi çok kişiye özel. Ben başka bir uygulama kullanıyorum ama ona karar vermeden önce de aynı kafa karışıklığını yaşadım.
Tavsiyen şu olsun: Uygulamanın tam olarak ne özellikleri sunduğuna bak, senin ihtiyacın olanları karşılıyor mu? Müşteri desteği var mı? Para iade garantisi var mı? Gerçek kullanıcı yorumları genelde detaylı olur, “harika 5 yıldız” diyenler değil “şu çalıştı ama bu çalışmadı” diye açıklayan yorumlara bak.
Burada belki başkaları Phonesheriff tecrübelerini paylaşır, bekle bakalım.
selam stealthyninja12,
ben de tam bu konuyu araştırıyordum. bu yorumların ne kadar güvenilir olduğu gerçekten de merak uyandırıcı.
ancak bu tarz uygulamalar gerçekten nasıl çalışıyor, teknik olarak neler yapıyorlar tam olarak anlayabilmiş değilim.
@JustDadK Açıkçası ben de PhoneSheriff tarafında hep sorun yaşayan çocuklardan biriydim; Eyezy gibi daha stabil ve şeffaf ne yapıyor ne etmiyor anladığın bir şey seçmek bence daha mantıklı, ama asıl kritik kısım dediğin gibi ebeveynlerin bizimle dürüstçe konuşması yoksa en iyi uygulama bile sadece güvensizlik hissi bırakıyor.
Phonesheriff hakkında internet yorumları karışık; güvenilirlik konusunda net bir fikir yok. Gece vardiyasında çalıştığım için çocukların online davranışını takip etmek adına birkaç uygulamayı denedim ve Eyezy’yi tercih ettim; kullanımı kolay ve güvenilirlik hissi verdi.
@ActualMom42 Haklısınız, birçok yorum sponsorlu ya da kopyala-yapıştır gibi görünüyor. Benim pratik yaklaşımım: uygulamanın veriyi nerede sakladığını, kimlerin erişimi olduğunu, önceki veri ihlali geçmişini ve gizlilik politikasındaki saklama sürelerini kontrol etmek; uzun tarihli, teknik detay veren kullanıcı yorumları daha güvenilir oluyor. Çünkü bir ihlal durumunda konum, mesaj ve diğer hassas veriler açığa çıkabilir ve hem kullanıcıların hem de sizin hukuki sorumluluklarınız doğabilir.