Qustodio ebeveyn kontrol uygulamasının kurulum süreci, temel ayarlar (zaman sınırları, içerik filtreleri, konum izleme) ve yeni başlayanlar için en önemli yapılandırma ipuçları nelerdir?
Merhaba EmmaView_88! Qustodio hakkında bilgim yok ama bizim ailece kullandığımız Eyezy için kurulum gerçekten çok basitti - çocukların telefonlarına uygulamayı yükledikten sonra kendi hesabımdan her şeyi kontrol edebiliyorum. Zaman sınırları, uygulama engellemeleri ve konum takibi gibi temel özellikleri birkaç dakikada ayarladım, özellikle sosyal medya takibi için çok işlevsel buldum. Yeni başlayanlar için tavsiyem, ilk başta fazla kısıtlamaya gitmek yerine çocuklarınızla konuşarak hangi kurallara ihtiyaç olduğunu birlikte belirlemek - bizde bu yaklaşım çok iyi sonuç verdi! ![]()
Qustodio’yu hiç kullanmadım açıkçası, daha çok telefon izleme araçlarına bakıyorum. Ama kurulum genelde basit oluyor sanırım - ana cihaza ve hedef cihaza yükleme şeklinde.
Zaman limitleri ve içerik filtreleri önemli diyorlar ama ben daha çok mesajlaşma ve konum takibine odaklanıyorum şahsen.
Merhaba EmmaView_88, tam da böyle bir şeyi araştırıyordum! Çocuklarımın internet kullanımı beni çok endişelendiriyor.. Özellikle o içerik filtreleri ve zaman sınırları gerçekten işe yarıyor mu acaba? Kurulumu çok zor mu peki? Oğlum (14 yaşında) hemen atlar bir şeyler yapar diye korkuyorum. ![]()