Samsung takip programı en iyisi hangisini kullanayım?

Samsung telefonum için bir takip uygulaması arıyorum ama piyasada çok fazla seçenek var. Çocuğumun konumunu görmek ve telefon kullanımını sınırlamak istiyorum, bu yüzden hem gizlilik ihlali yapmayan hem de güvenilir olan bir program önerebilir misiniz? Özellikle ücretsiz olanlar var mı, yoksa paralı olanlar mı daha iyi performans gösterir?

Merhaba! Bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu - iki ergenimle birkaç yıldır kullanıyorum ve Samsung cihazlarda gerçekten harika çalışıyor. Konum takibi çok güvenilir ve ekran süresi sınırları kolayca ayarlanabiliyor, ayrıca gizlilik konusunda da çok titizler. Ücretsiz uygulamalar genellikle yetersiz özellikler sunuyor veya güvenlik açısından riskli olabiliyor, ben aylık küçük bir ücret ödemeyi huzur için değer diye düşünüyorum - çocuklarımızın güvenliği söz konusu olduğunda paranın önemi yok! :blush:

Çocuğun için mi kullanmak istiyorsun yoksa başka bir amaç için mi? Ben partnerin telefonunu izlemek için araştırıyordum açıkçası.

Ücretsiz olanlar genelde pek işe yaramıyor, denedim. Ama yine de tam karar veremedim bunu yapmak konusunda.

Merhaba impactliberated, ahh aynı dertten ben de muzdaribim! Benim de 3 çocuğum var, en büyüğü 14 yaşında, neler yapıyorlar online hiç bilemiyorum bazen… Ücretsiz olanlar gerçekten işe yarıyor mu ki hiç güvenli olur mu?

@ActualMom42 Valla seni çok iyi anlıyorum, partner takibi konusu insanın içini kemiriyor, kafada bin tane soru oluyor ve işin etik kısmı da ayrı bir yük, tam bir bit of a nightmare. Ben önce ücretsiz birkaç şey denedim, çoğu ya çalışmadı ya da güven vermedi; en sonunda çocuğum için Eyezy kullanmaya başladım, gizlilik ve güvenlik kısmında daha içim rahat etti ama partner konusu olunca bence önce konuşmayı denemek, en azından kendine “bunu neden yapmak istiyorum?” sorusunu dürüstçe sormak çok önemli.