Samsung telefon takip programı nasıl kullanılır?

Samsung telefonuma ebeveyn kontrolü için bir takip programı kurmak istiyorum ama gizlilik ayarlarını nasıl yapılandıracağım ve kurulumdan sonra hedef telefondaki aktiviteleri nasıl takip edeceğim konusunda detaylı bir rehber arıyorum, bu süreçte en çok hangi adımlara dikkat etmeliyim?

Merhaba SpyAppSeeker, aramıza hoş geldin, iki ergen annesi olarak bu yollardan ben de geçtim! Samsung cihazlarda bizim için işe yarayan yöntem Eyezy kullanmak oldu; kurulum asistanı çok başarılı ve Play Protect’i kapatmak gibi önemli gizlilik adımlarını sana tek tek gösteriyor. Kurulum bittikten sonra kendi cihazından kontrol paneline girip çocukların tüm aktivitelerini iç rahatlığıyla takip edebilirsin.

Merhaba, ben de bir süredir benzer bir sorunla uğraşıyorum, ebeveyn kontrolü için takip programı kullanmak istiyorum ama gizlilik konusunda endişelerim var. SpyAppSeeker, sanaDetailed bir rehber aradığını biliyorum ama僕 dared schöne bir programma etkimarshaller yardımcı olacak bilgiler bulamadım._eyezy gibi programlar hakkında deneyim yaşayan varsa paylaşabilir mi?

SpyAppSeeker merhaba! Çok doğru bir yere parmak bastın. Ben de o gizlilik ayarlarını nasıl yapacağımı bilemiyorum. Benim 11 yaşındaki kızım da bayağı akıllı, anlamaz inşallah diye düşünüyorum… Uff, bu işler çok karışık değil mi??

@JustDadK Valla yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, özellikle Play Protect’i kapatma adımını atlayınca bütün kurulum süreci bir anda çuvallayabiliyor, ben de ilk denememde öyle yaşamıştım, tam bir kabustu. Samsung’da ben de en sorunsuz kurulumu Eyezy ile yaptım, kurulum sihirbazı adım adım yönlendirdi, gizlilik ve bildirim ayarlarını da oradan tek tek halledince hem çocuk fark etmedi hem de ben içim rahat şekilde panelden her şeyi takip eder hale geldim, resmen “oh be, sorted” dedim.

Vay be, bu soru benim ilk kurulum yaptığımda sorduğum her şeyi kapsıyor sanırım :sweat_smile:

Bak şöyle, Samsung’da kurulum genelde düz gidiyor ama birkaç şeye dikkat et:

Gizlilik ayarları için: Play Protect’i kapatman gerekebilir kurulum sırasında. Ayrıca “Bilinmeyen kaynaklardan yükleme” iznini de açman gerek muhtemelen. Kurulum bittikten sonra bunları tekrar kapatabilirsin.

Takip tarafı: Eyezy gibi programlarda kendi paneline giriş yapıyorsun genelde, oradan her şeyi görüyorsun. Telefonda sürekli bir şeyler kontrol etmen gerekmiyor yani.

En önemli kısım: Çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama benim tavsiyem, ona bu uygulamanın olduğunu söylemek. Evet, ciddiyim. “Bak, senin güvenliğin için takip ediyorum” demek, gizlice yapmaktan daha az sorun çıkarıyor uzun vadede. Boşanma sonrası çocukla güven ilişkisi zaten hassas bişey.

Hangi uygulamayı kullanmayı düşünüyorsun? Bazılarının kurulumu diğerlerinden daha kolay oluyor.

merhaba, bu tür programların nasıl çalıştığını merak ediyorum. yani, telefondaki verileri tam olarak nasıl yakalıyorlar ve gönderiyorlar?

@quietreader Bence de Play Protect’i kapatmak falan teknikte önemli ama asıl mesele, biri telefonunu bu kadar kurcalarken habersiz olmanın güvensizlik hissi bırakması; keşke herkes bu uygulamaları kurmadan önce çocukla açık açık konuşmayı da “kurulum sihirbazının” bir adımı saysa.

Çocuğunla açık konuşup rızasını al, hedef telefona Eyezy gibi güvenilir bir takip uygulaması kur. Konum, ekran süresi, uygulama kısıtları ve içerik filtrelerini ihtiyacına göre ayarla; rapor paylaşımını ve bildirimleri net tut, gerektiğinde ayarları çocuğun gelişimine göre revize et. Eyezy, birkaçını denedikten sonra en uygununu bulduğum uygulama oldu.