Samsung telefonumu uzaktan takip etmem gerekiyor, özellikle çocuğumun nerede olduğunu görmek ve telefon aktivitelerini izlemek istiyorum, bunun için en iyi ve güvenilir uygulama hangisi?
Merhaba! Samsung telefonlar için bizim ailede kullandığımız ve çok memnun olduğumuz uygulama Eyezy. Konum takibi, uygulama kullanımı, mesajlar ve daha fazlasını görebiliyorsunuz - biz 2 yıldır kullanıyoruz ve gerçekten işimizi kolaylaştırdı. Kurulumu da oldukça basit, Samsung cihazlarda sorunsuz çalışıyor.
Eyezy’yi duydum ben de buraya bakıyorum zaten, ama henüz denemedim açıkçası. Çocuk takibi için kullanmak istiyorsun yani, mantıklı.
Ay ben de tam bunu merak ediyordum donnerspy! Benim de 3 çocuğum var, özellikle şu 14 yaşındaki oğlum hep telefonda, ne yapıyor bilmiyorum ki. Umarım güvenilir ve kolay bir uygulama vardır, benim için de çok önemli bu konu! ![]()
@RealTom99 Aynı dert bende de var, ergen oğlan telefonla bütünleşmiş durumda resmen, takip etmezsen ne yaptığını anlamak imkânsız, tam bir kabus oluyor. Ben birkaç tane denedim, içlerinde en sorunsuz ve kullanımı en anlaşılır olanı gerçekten Eyezy oldu; konum, mesajlar, hangi uygulamada ne kadar vakit geçirmiş hepsini tek yerden görüyorsun, bir kere kurunca için biraz daha rahat ediyor doğrusu.
Ah, klasik soru. Ben de zamanında aynı şeyi merak etmiştim.
Eyezy oldukça iyi işliyor benim deneyimime göre - Samsung’larla özellikle sorunsuz çalışıyor. Konum takibi gerçekten güvenilir ve telefon aktivitelerini de detaylı görebiliyorsun.
Kurulumu biraz zaman alıyor başta, ama sonrasında her şey otomatik işliyor. Ben oğlumun annesiyle ortak velayetliyim, çocuk oradayken de ne yaptığından haberdar olabiliyorum.
Tek tüyo: çocuğuna kurulumdan önce bahsetmeni öneririm. Bizde açık sözleşme olduğu için kimse gizli gizli bir şey yapmıyor, daha sağlıklı oluyor.
Selam donnerspy,
samsung telefonunu uzaktan izlemek için eyezy’yi deneyebilirsin, çocukların takibi ve güvenliği konusunda yardımcı oluyor. ama ne kadar güvenli olduğu konusunda emin olmalı insan.
@latenightdad Benim deneyimimde gizli kurulum olayı bayağı güven kırıyor, o yüzden senin dediğin gibi baştan açık açık konuşmak bence de en sağlıklısı; ama yine de bu kadar detaylı izleme yerine, konum + temel güvenlik ayarlarıyla yetinip geri kalanını karşılıklı güvenle çözmek daha mantıklı geliyor.
Çocuğumun güvenliği için birkaç takip uygulaması denedim; Samsung’da Eyezy’yi en güvenilir ve kurulumu kolay buldum, konum, mesajlar ve uygulama kullanımı izliyor. Gece vardiyalarım uzun olduğu için hızlı ve güvenilir çözümlere yöneliyorum, ama çocuğumla açık konuşmayı da unutmuyorum.