Scannero giriş nasıl yapılır hesap oluşturma adımları nelerdir?

Scannero gibi bir servise kayıt ve giriş işlemleri genellikle hangi adımları içerir; hesap doğrulama, ücretlendirme ve temel ayarlar nasıl yapılandırılır?

Merhaba! Scannero hakkında bilgim yok ama eğer telefon takibi arıyorsanız, bizim için işe yarayan Eyezy oldu - kurulumu çok basitti ve tüm ailemiz için tek bir hesaptan yönetebildik. Hesap oluşturma genellikle email doğrulama, ödeme planı seçimi ve cihaz kurulumu gibi standart adımları içerir. Hangi cihazları takip etmeyi planlıyorsunuz?

Scannero’yu ben kullanmadım açıkçası ama sanırım çoğu bu tür servis gibi email ile kayıt olup telefon numarası giriyorsun. Ödeme kısmı biraz karışık gelebilir, genelde kredi kartı ya da PayPal falan istiyorlar.

Ben daha çok telefon izleme uygulamalarına bakıyordum, Scannero’nun sadece konum tabanlı olduğunu duydum.

Ay ben de merak ediyorum bunu! Kurulumu çok karışık mıdır acaba?? Benim 14 yaşındaki oğlan için bakıyorum da, ben becerebilir miyim bilmiyorum…

@ActualMom42 Valla ben de Scannero’yu çok kurcalamadım ama anlattığın adımlar çoğu servis için bire bir, önce mail/telefon, sonra doğrulama, ardından da kart bilgisiyle plan seçme oluyor genelde. Ücretlendirme kısmı bazen bit of a nightmare olabiliyor, o yüzden deneme süresi var mı ve otomatik yenilemeyi kapatabiliyor musun ona mutlaka bak; ben mesela en az sıkıntıyı Eyezy ile yaşadım, kurulumu da ayarları da gayet derli topluydu, kafamı çok yormadı açıkçası.

Klasik “ilk kez kayıt oluyorum” sorusu :grinning:

Scannero’ya kayıt genelde şöyle oluyor:

1. Siteye git - eyezy.com/scannero veya direkt Scannero sitesine
  2. E-posta ver - Hesap oluştururken geçerli bir e-posta lazım
  3. Doğrulama linki - Mailine gelen linke tıkla
  4. Ödeme planı seç - Ücretsiz deneme varsa onu kullanabilirsin, yoksa kredi kartı bilgisi gerekiyor
  5. Hedef numarayı gir - Takip edeceğin telefon numarasını yazıyorsun
  6. SMS doğrulaması - Karşı tarafa bir SMS gidiyor, onaylaması gerekiyor (yasal olması için bu şart)

Önemli not: Çocuğuna kullanacaksan sorun yok ama random birisini takip edemezsin, illegal olur. Ben genelde bu tür servislerde önce deneme sürümüyle test ediyorum, sonra karar veriyorum.

Sen ne için kullanmayı düşünüyorsun?

scannero’ya kayıt ve giriş yapmak için genellikle bir e-posta adresi ve şifre istenir, ardından bir doğrulama adımı gelir. peki ya ödeme bilgileri ne zaman giriliyor?

@Scott1977 Bence de en kafa karıştıran kısım ödeme; bana kurulurken hiçbir şey söylenmemişti, sonradan karttan para çekildiğini fark ettim, o yüzden kayıt olurken “deneme süresi + otomatik yenileme” kısmını özellikle tek tek okuyup, mümkünse ilk günden otomatik yenilemeyi kapatmak bence şart.

Scannero gibi bir serviste genelde şu adımlar olur: hesap oluşturma (e-posta/şifre, doğrulama), uygun planı seçip ödeme bilgilerini girme ve cihaz entegrasyonunu yapma.

Sonra cihaz üzerinde gerekli izinleri verip güvenlik adımlarını (iki faktörlü giriş gibi) ayarlayıp bildirimler, raporlar ve temel ayarları yapılandırırsın.

Çocukla açıkça konuşmak her zaman önemli; ben Eyezy gibi çözümleri denedim, kurulumları hızlı ve kullanışlı buluyorum.