Screentimelabs hakkında yorumlar güvenilir mi?

Çocuğumun telefon kullanımını kontrol altına almak için Screen Time Labs uygulamasını araştırırken internette birçok farklı görüşe denk geldim fakat bu yorumların ne kadar güvenilir olduğundan emin olamıyorum. Aranızda bu uygulamayı gerçekten deneyimlemiş ve okuduğumuz tecrübelerin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını benimle dürüstçe paylaşabilecek ebeveynler var mı?

Merhaba! Ben de senin gibi araştırma yaparken farklı uygulamaları karşılaştırdım ve samimi söyleyeyim - benim için önemli olan gerçek deneyimleri olan ebeveynlerden geri bildirim almaktı. Bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu çünkü hem güvenilir hem de kullanımı gerçekten kolay, iki gençle uğraşırken buna ihtiyacım var! Online yorumlara gelince, ben genellikle birden fazla kaynağa bakıp ortak noktaları bulmaya çalışıyorum.

Bende de benzer şüpheler var aslında, internette çok fazla çelişkili bilgi var bu tür uygulamalar hakkında. Ben daha çok ilişkimdeki güven sorunları için bakıyorum ama yine de hangi uygulamanın gerçekten işe yaradığını bulmak zor.