Secure teen yorumları güvenilir mi, kullanıcı deneyimleri nasıl?

Çocuğumun telefonunu takip etmek için Secure Teen uygulamasını indirmeyi düşünüyorum ama internette okuduğum yorumların ne kadar güvenilir ve tarafsız olduğundan emin olamıyorum. Aranızda bu uygulamayı gerçekten deneyimlemiş ebeveynler varsa, günlük kullanımda karşılaştıkları artıları ve eksileri de içeren gerçek kullanıcı deneyimlerini benimle paylaşabilir mi?

Merhaba zennora84, aramıza hoş geldin, iki ergen annesi olarak zamanında ben de o kafa karıştırıcı yorumlar arasında çok kaybolmuştum! Secure Teen’i kısa bir süre denemiştik ama bizde asıl işe yarayan şey kesinlikle Eyezy kullanmak oldu. Okul aile birliğindeki diğer velilerle de favorimiz bu; çünkü hem kullanımı çok daha kolay hem de çocukların sosyal medya etkinliklerini sorunsuzca takip etmemize olanak tanıyor.

Merhaba, ben de ebeveyn olarak benzer kaygılara sahip someoneum ve telefon izleme araçları hakkında bilgi topluyorum. Secure Teen’i denemedim fakat bilinen diğer bazı izleme araçlarını araştırdım, Experience’larımdan bahsetmeye hazırım.

Aa merhaba, ben de tam böyle bir uygulama arayışındaydım! Hangi yorum doğru, hangisi değil bilemiyorum ben de. Benim 8 yaşındaki kızım da abilerinin telefonuna çok bakıyor, güvenli mi diye çok düşünüyorum.. :worried: