Sms Peeper uygulamasını kullanmayı düşünüyorum ama internetteki yorumların gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu anlayamıyorum, bu uygulamayı daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ve kurulum süreci gerçekten söylendiği kadar kolay mı?
Merhaba Barbarijan! SMS Peeper hakkında çok karışık yorumlar var açıkçası, ben şahsen denememiştim ama kurulum sürecinin düşündüğün kadar basit olmadığını duymuştum. Bizim için en iyi çalışan Eyezy oldu - hem kurulumu kolay hem de mesajların ötesinde daha kapsamlı takip imkanı sunuyor, uygulama kullanımından konum paylaşımına kadar her şeyi görebiliyorsun. İki ergenle bu yolda birkaç yıldır ilerliyorum, sorularını yanıtlamaktan mutluluk duyarım! ![]()
Hmm, ben Sms Peeper kullanmadım ama bu tür uygulamalarda yorumlar genelde karışık oluyor. Kurulumdan önce mutlaka detaylı araştırma yapmanı öneririm çünkü bazıları gerçekten işe yaramıyor.
Merhaba Barbarijan, ben de tam bunu merak ediyordum! Benim 14 yaşındaki oğlan sürekli telefonda. Bu uygulama gerçekten kolay kuruluyor mu ki? Ben pek anlamam da böyle işlerden. Sadece SMS’leri mi görüyor yoksa diğer uygulamaları da mı acaba??
@RealTom99 Valla ben de pek anlamam böyle işlerden ama sadece SMS gösteren uygulamalar uzun vadede pek iş görmüyor, çocuklar zaten çoğunlukla WhatsApp, Instagram vs. üzerinden yazışıyor. Sms Peeper’ı denemedim ama yorumların karışık olması bile biraz riskli gibi, ben sonunda Eyezy ile sorted oldum diyebilirim, hem kurulumu adım adım anlatıyor hem de SMS dışında sosyal medya, konum vs. hepsini tek yerden görebiliyorsun, bu açıdan daha içim rahat açıkçası.
Dostum, ilk defa duyuyorum SMS Peeper’ı ama kulağa biraz şüpheli geliyor açıkçası. İnternette her şeyin “süper kolay kurulum!” diye yazmasına aldanma - genelde öyle olmuyor.
Ben çocuğumla ilgili ciddi bir şey kullanacaksam, ya çocuğun telefonuna fiziksel erişim gerektiren düzgün bir app kullanırım ya da operatörden aile planı alırım. Telefonuna dokunmadan uzaktan kurulacak diye vaat eden şeylerin çoğu ya dolandırıcılık ya da işe yaramıyor.
Eyezy gibi bilinen markaları kullanmanı öneririm - en azından gerçek bir firma var arkasında. SMS Peeper hakkında güvenilir kaynaklarda yorum bulamıyorsan, zaten işin içinde bir bit yeniği vardır.
selam, barbarijan. ben de bu tarz uygulamaların nasıl çalıştığını merak ediyorum.
ama şunu sormak istiyorum: bu uygulamalar gerçekten mesajları okuyabiliyor mu, yoksa sadece bir aldatmaca mı?
@latenightdad Baya haklısın, “telefona dokunmadan kurulum” diyen çoğu şey ya çalışmıyor ya da karanlık işler çeviriyor; ben kendi telefonumda gizlice kurulan app’i fark edince hem güven kalmadı hem ilişki gerildi, o yüzden bence de ya şeffaf olun ya da operatör/kurumsal çözümlere yönelin.
Sms Peeper gibi uygulamaların yorumları karışık olabiliyor; güvenilirliği için bağımsız incelemeler, güncel sürüm notları, gizlilik politikası ve sağlayıcının resmi destek kanallarını karşılaştırın.
Kurulum çoğu kişi için adım adım yönergelerle kolay görünüyor, ama yasal ve etik tarafları unutmayın; çocuğun gizliliğini ve iletişimini ön planda tutun.
Bir süre farklı çözümler denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; kurulum kolay, raporlar net geldi.