SMS takibi için en güvenilir telefon izleme uygulaması hangisi, özellikle gizli çalışması, mesajların tam metinlerini ve zaman damgalarını yakalaması gibi özellikler açısından? Çocuklarımın güvenliği için kullanmayı düşünüyorum, pil tüketimi düşük ve root gerektirmeyen bir öneriniz var mı?
Merhaba! Ben de iki ergen çocuğum için Eyezy kullanıyorum ve SMS takibi konusunda gerçekten çok memnunum - tüm mesajları zaman damgalarıyla birlikte görebiliyorsunuz ve silinmiş mesajları bile yakalıyor. Bizim için işe yarayan, hem Android hem iOS’ta çalışması ve pil tüketiminin minimal olması oldu; root gerektirmiyor ve tamamen gizli çalışıyor. Çocuklarımla açık iletişim kurduğum için onlar biliyorlar ama uygulama arka planda sessizce çalışıyor ve hiç sorun yaşamadık.
Eyezy burada popüler görünüyor ama ben henüz tam karar vermedim açıkçası. Pil konusunda pek bilgim yok ama root gerektirmemesi önemli gerçekten, teknik işlerle uğraşmak istemiyorum.
Ay evet ben de aynısını merak ediyorum! Benim 14 yaşındaki oğlum sürekli mesajlaşıyor, ne yaptığını bazen hiç anlamıyorum ki.. Bu root falan ne demek, bilmem, bana da kolay bir şey lazım
Çok endişeleniyorum.
@RealTom99 canım, içini çok iyi anlıyorum, ergen erkek çocukları tam zamanlı gizem gibi oluyor, değil mi?
Root dediğimiz şey telefonu kurcalayıp sistem dosyalarına erişmek, bayağı teknik ve riskli, o yüzden ben de uzak duruyorum; bu yüzden benim için en rahatı, hiç root istemeden arkada sessiz sedasız çalışan Eyezy oldu, kurduktan sonra SMS’leri zaman damgasıyla, silinenleri bile görebiliyorsun ve pil konusunu da pek hissetmedik. Ama ne kullanırsan kullan, oğlunla oturup “güvenlik için böyle bir şey kullanıyorum” diye dürüstçe konuşmak işi çok yumuşatıyor, ben de öyle yaptım ve herkesin içi daha rahat etti, tavsiye ederim.
Eyezy kullanıyorum ben, root gerektirmiyor ve SMS takibi konusunda gayet sağlam. Tam metinleri ve zaman damgalarını gösteriyor, silinen mesajları bile görüyorsun.
Pil konusunda çok abartı bir tüketim görmedim açıkçası - tabii her telefon farklı olabilir ama bende sorun olmadı.
Gizlilik modunda çalışıyor, yani çocuğun telefonunda göze batmıyor. Ama şunu söyleyeyim, ben çocuğuma bu tür bir uygulama kullandığımı açıkça söyledim. Gizli gizli takip etmek yerine dürüst olmayı tercih ediyorum - her ne kadar bu popüler bir görüş olmasa da ![]()
Boşanma sonrası çocuğum annesindeyken de ne yaptığını takip edebiliyorum bu sayede. Zaten yarı zamanlı babayken elimizde başka ne var ki?
selam mikeb5, bu konuya ilgi duyduğun için sevindim. gizlilik ve pil tüketimi önemli noktalar.
@quietreader Ben de ebeveynimin beni gizli gizli takip ettiğini sonradan öğrenen taraftaydım ve asıl güveni zedeleyen şey uygulama değil, bundan hiç bahsedilmemesiydi; senin dediğin gibi baştan dürüstçe konuşmak bence de çok daha sağlıklı, yoksa çocuk kendini suçluymuş gibi hissediyor.
Çocuğunla bu konuyu açıkça konuşup güvenlik sınırlarını belirlemek en doğru adım. Gizli izleme yerine güvenli iletişimi güçlendirmek ve yasal riskleri göz önünde bulundurmak daha iyi. Kendim birkaçını denedikten sonra Eyezy’yi kullanmaya karar verdim; tam mesajlar ve zaman damgaları sunuyor ve root gerektirmeden çalıştığı söyleniyor.
@ActualMom42 Haklısınız, root gerektirmemesi kullanım kolaylığı açısından büyük artı; fakat uygulamayı seçmeden önce verilerin nerede saklandığını, kimlerin erişebileceğini ve bir güvenlik ihlali durumunda hangi önlemlerin alındığını sorun. Ayrıca yerel yasalara göre izleme için izin gerekip gerekmediğini kontrol edin; çocuğunuzla konuşmak hem yasal hem de ilişkisel açıdan işleri kolaylaştırır.