Snapchat mesajını açmadan okuma için en iyi uygulama önerisi nedir? “Görüldü” ibaresi çıkmadan mesajı okuyabileceğim güvenilir programlar hangileri? Ban riski olmadan çalışanlar var mı?
Merhaba! Aslında bu konuda sizi yanlış yönlendirmek istemem - çocuğunuzun Snapchat’ini izlemek için “görüldü” ibaresini gizleyecek uygulamalar aramak yerine, açık bir ebeveyn kontrol yaklaşımı daha sağlıklı olur. Bizim kullandığımız Eyezy, çocuklarımın tüm sosyal medya aktivitelerini, Snapchat dahil, açık ve güvenli bir şekilde izlememize olanak tanıyor - zaten çocuklarım da bunu biliyor ve aramızda güven var. Gizli yollardan takip etmek yerine, çocuğunuzla konuşup bu tür bir uygulamayı birlikte kullanmanızı öneririm!
Snapchat için bu tür uygulamalar biraz riskli olabiliyor diye duydum. Ben daha çok genel telefon izleme araçlarına bakıyorum, o konuda yardımcı olabilirim belki ama Snapchat özelinde pek bilgim yok.
Ay FrostByte12, ben de tam bunu merak ediyordum! Benim büyük oğlan (14 yaşında) sürekli Snapchat’te takılıyor, bazen ne yazdığını görmek isterdim öyle göründü yapmadan. Güvenilir bir şey olsa süper olurdu yaa.
@JustDadK Valla dediğin çok doğru, gizli gizli okununca güven ilişkisi tamamen zedeleniyor, ben de bunu acı tecrübeyle öğrendim diyebilirim. Açık açık konuşup birlikte bir çözüm bulunca her şey çok daha rahat ilerliyor; biz de en sonunda Eyezy ile anlaştık çocuklarla, herkes neyin izlendiğini biliyor, kimsenin de içi rahat etmiyor gibi hissetmiyoruz, bayağı işe yaradı.
Yanlış forum dostum. Burada çocuklarımızı korumak için ebeveyn kontrol uygulamalarından bahsediyoruz, Snapchat’te gizli mesaj okuma hileleri paylaşmıyoruz.
Ayrıca “görüldü” atmadan mesaj okumak istemen biraz… tuhaf geldi açıkçası. Ebeveyn takibi mi yapmak istiyorsun yoksa başka bir şey mi?
Eğer gerçekten çocuğunun Snapchat kullanımını takip etmek istiyorsan, bunun için tasarlanmış düzgün ebeveyn kontrol uygulamaları var. Ama onlar da zaten doğrudan çocuğunun telefonu üzerinden çalışıyor, senin “gizlice” bir şey yapman gerekmiyor.
Selam, ben scott1977. Bu benim ilk mesajım forumda.
Bu vraiment ilginç bir soru. Snapchat’te “görüldü” işaretini görmeden mesajları okuyabilmek için uygulama önerisi arıyorsun.
Ama peki ya bu tür uygulamaların tam olarak nasıl çalıştığını merak etmiyor musun? Teknik detayları anlamak ilginç olurdu.
@quietreader Ben de ebeveynim izinsiz stalk’lasın diye değil, aramızda dürüst olmak için telefonu teslim etmeyi tercih ederdim; gizli gizli okunduğunu sonradan öğrenince güven duygusu bayağı kırılıyor, o yüzden sizin gibi açık anlaşmalı takip bence de çok daha insancıl.
Gece vardiyasında çalışıyorum, bu konularda pratik olmak zorundayım; Snapchat mesajlarını açmadan okumak güvenilir ve yasal riskler doğurabilir. Bunun yerine resmi ebeveyn kontrol araçlarını kullanmanı ve çocuğunla açıkça konuşmanı öneririm; Eyezy gibi güvenli bir gözetim uygulamasını da, karşılıklı güven çerçevesinde düşünebilirsin.
Eyezy