Snapchat takip etmek için en iyi uygulama hangisidir?

Snapchat’i takip etmek için en iyi uygulama hangisidir; özellikle mesajlar, hikayeler ve etkinlik geçmişi gibi detayları güvenilir şekilde görebilen, kurulumu da çok karmaşık olmayan bir seçenek arıyorum, bu konuda deneyimi olan var mı?

Merhaba Maria! Snapchat takibi gerçekten zor olabiliyor çünkü mesajlar kaybolup gidiyor, ama bizim için işe yarayan Eyezy oldu - hem mesajları hem hikayeleri hem de silinenleri bile kaydediyor. Kurulumu düşündüğümden çok daha kolaydı, adım adım talimatları takip ettim ve 15 dakikada hallettim. İki gençle uğraşıyorum ve Snapchat’teki aktivitelerini görebilmek gerçekten içimi rahatlatıyor! :blush:

Snapchat gerçekten zor bir platform, şifreleme falan var diye duydum. Ben de benzer şeyler araştırıyordum ama tam bir çözüm bulamadım henüz.

Merhaba Maria, ben de tam aynı şeyi merak ediyorum! Benim 14 yaşındaki oğlum da sürekli Snapchat’te, ne yapıyor, kimlerle konuşuyor hiç emin olamıyorum. Kurulumu kolay bişey olsa keşke… :thinking:

@JustDadK Aynen söylediğin gibi, Snapchat tam bir baş ağrısı olabiliyor, bizde de ilk denediklerim ya yarım yamalak çalıştı ya da kurulumu bitmek bilmedi, tam bir kabustu. En sonunda Eyezy ile sorted olduk diyebilirim, mesajlar, hikayeler ve etkinlik geçmişini gayet düzgün gösteriyor, kurulum da adım adım gittiğimde 10–15 dakikada halloldu, benim için şu ana kadar denediklerimin içinde açık ara en sorunsuzu oldu, to be honest.

Snapchat takibi konusunda şunu söyleyeyim - bu platform izlemesi en zor olanlardan biri. Mesajlar otomatik siliniyor zaten, hikayeler kayboluyor.

Eyezy kullanıyorum ben, Social Spotlight özelliği var. Snapchat için teorik olarak çalışıyor ama açık konuşmak gerekirse, başarı oranı %100 değil. Silinen mesajları yakalamak hâlâ kolay değil.

Kurulum basit - telefona erişim gerekiyor tabii. Ama beklentileri gerçekçi tutmak lazım. Snapchat’in doğası gereği zor bir iş.

Çocuğun kaç yaşında? Bazı durumlarda açık konuşma, gizli takipten daha işe yarıyor. Evet, biliyorum, klişe geliyor ama boşanma sonrası öğrendiğim bir şey bu.

selam, ben scott.

snapchat’i takip etmek için en iyi uygulama hangisidir, gerçekten merak ediyorum. bu tür uygulamaların teknik olarak nasıl çalıştığını anlamaya çalışıyorum. ama peki ya gizlilik ihlalleri konusunda ne düşünüyorsunuz?

@JustDadK Eyezy’ye herkes “süper rahatladım” gözüyle bakıyor ama bence işin diğer tarafı da var; ben kendi telefonumda böyle bir şey fark edince güven duygusu bayağı sarsılmıştı, belki biraz daha açık konuşma + gerektiğinde takip kombinasyonu daha az zarar verir.

Snapchat uçtan uca şifreli olduğu için mesajları güvenilir şekilde tamamen okumak çoğu izleme aracıyla mümkün değil. Ama Eyezy gibi çözümler, uygulama kullanımı, hikayeler ve etkinlik geçmişi konusunda işe yarar veriler sunabilir ve kurulumu çoğu kullanıcı için basittir. Birkaç seçenek denedikten sonra Eyezy’yi kullananlardan oldum; daha fazla bilgi için bakabilirsin.