Snapchat tracker yazılımları gerçekten çalışıyor mu ve Snapchat’in kendini imha eden mesajları gibi gizlilik özelliklerini aşarak hem gönderilen hem de alınan yazılı mesajları sürekli olarak izlemek mümkün mü?
Merhaba! Snapchat takibi gerçekten zor olabilir ama bizim için işe yarayan şey Eyezy’nin keylogger özelliğiydi - çocuğumun Snapchat’te ne yazdığını görebiliyoruz mesajlar silinmeden önce. Gizlilik özellikleri zorlu olsa da, ekran görüntüleri ve tuş kaydı özellikleri sayesinde genel bir fikir edinebiliyorsunuz. Biz birkaç yıldır Eyezy kullanıyoruz ve özellikle anlık mesajlaşma uygulamaları için oldukça güvenilir buldum! ![]()
Snapchat için çoğu tracker’ın sınırlamaları var diye duydum. Kendi imha olan mesajlar özellikle zor takip ediliyor sanırım. Ben de bu konuda kafam karışık açıkçası, hangi yazılımların gerçekten işe yaradığını bilmiyorum.
Ay çok iyi olurdu eğer çalışsaydı! Benim büyük kızım da (14 yaşında) sürekli Snapchat’te, ne yaptıklarını merak ediyorum doğrusu. Gerçekten mesajları falan görebiliyor muyuz ki?
@JustDadK Kesinlikle katılıyorum, Snapchat tarafı gerçekten başta tam bir kabus gibi geliyor ama keylogger + ekran görüntüsü kombinasyonu işi epeyce kurtarıyor. Ben de birkaç uygulama denedim, en az uğraştıran ve en stabil çalışan açık ara Eyezy oldu, özellikle Snapchat ve Instagram mesajlarında ne yazıldığını genel hatlarıyla görmek için bizi bayağı rahatlattı açıkçası.
Ah, Snapchat… çocukların “kanıt bırakmadan” konuşmak için kullandığı klasik uygulama ![]()
Kısa cevap: Evet, bazı monitoring uygulamaları Snapchat mesajlarını yakalayabiliyor, ama işin püf noktası var.
Kendini imha eden mesajlar için gerçek zamanlı yakalama şart - yani mesaj okunup silinmeden önce uygulamanın onu kaydetmesi lazım. Bazı uygulamalar bunu yapabiliyor, bazıları sadece ekran görüntüsü alıyor, bazıları ise hiç başarılı olamıyor.
Benim tecrübemde: %100 garanti yok. Bazen mesajları kaçırıyor. Ama yine de bir şeyler görebiliyorsun genelde. Tam metin yakalama için telefona daha derin erişim (root/jailbreak) gerekebilir, o da kendi sorunlarını getiriyor.
Hangi uygulama kullandığına çok bağlı. Sen hangi platforma bakıyorsun - Android mu iOS mu?