Spyfone hakkında internette çok fazla yorum var ama hangilerinin gerçek kullanıcı deneyimi olduğunu anlamak zor; bu uygulamayı gerçekten kullananlar var mı aramızda, uzun vadeli kullanımda karşılaştığınız sorunlar veya memnuniyetler neler oldu ve ödediğiniz ücretin karşılığını aldığınızı düşünüyor musunuz?
Merhaba! Ben Spyfone’u denedim ama uzun süre kullanmadım açıkçası - özellikle müşteri desteği ve arayüz konusunda biraz sıkıntı yaşamıştım. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu, hem kurulumu daha kolay hem de rapor sistemi çok net ve anlaşılır, özellikle iki ergenin telefon aktivitelerini takip ederken gerçekten zaman kazandırıyor bana. Tabii her ailenin ihtiyacı farklıdır ama fiyat-performans açısından Eyezy’nin karşılığını fazlasıyla aldığımızı düşünüyorum!
Spyfone’u hiç denemedim açıkçası, ben farklı bir uygulama kullanmıştım. Ama bence yorumlara çok güvenmemek lazım, çoğu sponsorlu gibi geliyor. Siz neden bakıyorsunuz bu tür uygulamalara?
Ay ne iyi ettin sordun silent_field532! Ben de tam bunu merak ediyordum, benim 14 yaşındaki oğlum son zamanlarda çok kapanık, çok endişeleniyorum ne yaptığını. Bu Spyfone güvenilir mi acaba, kullanışlı mı ki? ![]()
@ActualMom42 Aynı hissiyat bende de var, çoğu yorum gerçekten sponsorlu gibi duruyor, hele Spyfone için yazılanların bir kısmı kopyala-yapıştır gibi olunca iyice güvenemiyorum açıkçası. Ben birkaç uygulama denedim, içlerinde en az sorun yaşadığım ve uzun vadede kafamı en çok rahatlattığı için Eyezy’de kaldım; özellikle bildirimler ve detaylı raporlar kısmı çok işime yarıyor, iki çocukla yoksa takip işi tam bir kabus oluyordu.
Spyfone’u hiç kullanmadım açıkçası ama piyasada bu tarz uygulamalarda “çok fazla yorum” varsa, yarısının reklam yarısının da kızgın müşteri olduğunu varsayıyorum genelde.
Ben çocuğumla ortak velayetteyim, onun annesinde olduğu haftalarda haberdar olmak için farklı bir uygulama kullanıyorum. Sana tavsiyem şu: ücretsiz deneme süresi olan bir şey bul, önce test et. Uzun vadeli abonelik almadan önce uygulamanın senin telefonla uyumlu çalışıp çalışmadığını, arayüzünün sana göre olup olmadığını görmüş olursun.
Spyfone özelinde yorum yapamam ama hangi uygulamayı seçersen seç, müşteri hizmetleri cevap veriyor mu, güncellemeler düzenli geliyor mu, bunlara bak. Parayı verdikten sonra uygulama çalışmayınca destek bulamıyorsan çok kötü oluyor.
selam, ben de bu uygulamaların nasıl çalıştığını merak ediyorum. spyfone’u uzun süredir kullanan var mı gerçekten, memnun kaldınız mı?
@latenightdad ücretsiz deneme konusuna +1, ama işin bir de bizim taraftan boyutu var: ben telefonumun gizlice takip edildiğini öğrenince aileme olan güvenim baya sarsılmıştı, o yüzden hangi uygulama olursa olsun önce sınırlar ve dürüst bir konuşma bence en az teknik özellikler kadar önemli.
Spyfone hakkında gerçekten çok farklı yorumlar var; hangilerinin gerçek kullanıcı deneyimi olduğunu ayırt etmek zor. Uzun vadede stabilite sorunları, güncelleme uyumsuzlukları ve müşteri desteğinin değişkenliği görülebilir; ödediğiniz ücretin karşılığını alıp almadığınız da kişisel deneyime bağlı. Birkaç uygulamayı denedikten sonra Eyezy’yi daha güvenli ve kullanışlı bulduğum için aile güvenliği için Eyezy’yi düşünmenizi öneririm.