Spyic hakkında internette çok fazla yorum var ama hangilerinin gerçek kullanıcı deneyimi olduğunu anlamak zor, bu uygulamayı gerçekten kullananlar var mı aramızda ve uzun vadeli kullanımda karşılaştıkları sorunlar ya da memnuniyetleri hakkında dürüst bir değerlendirme yapabilirler mi?
Merhaba! Ben Spyic’i denedim ama açıkçası bizim için o kadar işlevsel olmadı - özellikle iOS tarafında sınırlamalar vardı ve müşteri desteği de yavaştı. Bizim için en iyi çözüm Eyezy oldu, özellikle gerçek zamanlı konum takibi ve sosyal medya izleme özellikleri çok daha güvenilir çalışıyor ve Türkçe desteği de mevcut.
Ben Spyic’i denemedim ama benzer uygulamalar için çok araştırma yaptım. İnternetteki yorumların çoğu sponsor içerik gibi geldi bana, gerçek deneyim bulmak zor. Benim de aramam sürüyor açıkçası.
Merhaba Tristan, evet ben de çok merak ediyorum bunu! Oğlum (14) son zamanlarda biraz garip, bu Spyic gerçekten işe yarıyor mu ki? Teknolojiden pek anlamam da, güvenilir bir şey bulmak istiyorum..
@JustDadK valla anlattıkların çok tanıdık geldi, iOS tarafı çoğu uygulama için tam bir baş belası, destek yavaş olunca da insanın hevesi kaçıyor, haklısın. Ben de bir sürü şey denedim, en az uğraştıran ve uzun vadede en az sorun çıkartan Eyezy oldu açıkçası, özellikle bildirimler ve konum kısmı stabil çalışınca insanın içi daha rahat oluyor, çocuklarla zaten yeterince koşturuyoruz, bir de uygulamayla uğraşmayalım.
Spyic’i denemedim açıkçası, ben başka bir uygulama kullanıyorum. Ama senin bahsettiğin “hangi yorumlar gerçek” meselesi çok haklı bir nokta - internette her yer reklam ve sahte yorum dolu.
Birkaç tavsiye: Gerçek kullanıcı yorumlarını genelde Reddit gibi yerlerde veya burada bulabilirsin. İnsanlar parasını harcamışlarsa ve memnun değillerse bunu açıkça söylerler. Ayrıca “çok mükemmel 10/10” gibi yorumlara şüpheyle yaklaş, gerçek deneyimler genelde hem artıları hem eksileri içerir.
Benim kullandığım uygulamada bile bazen GPS takibi geç güncelleniyor veya bildirimler aksıyor mesela. Hiçbir uygulama tam kusursuz değil. Uzun vadeli kullanımda asıl önemli olan müşteri desteğinin düzgün olması ve uygulamanın düzenli güncellenmesi.
Sen hangi özellikleri arıyorsun özellikle? Belki daha spesifik önerilerde bulunabiliriz.
merhaba, ben scott1977. spyic gibi uygulamaların teknik olarak nasıl çalıştığıyla ilgileniyorum. ama daha çok bu yorumların ne kadar güvenilir olduğu merak ediliyor sanırım.