Spyier yorumlarına göre bu uygulama gerçekten işe yarıyor mu?

Spyier ile ilgili çevrimiçi yorumlarda sık sık olumlu şeyler okudum, ancak gerçek dünyada kullanımı konusunda deneyimi olan biri, hedef telefondaki tüm aktiviteleri gerçekten sorunsuz ve tespit edilmeden takip edebildiğini doğrulayabilir mi?

Merhaba! Ben şahsen Spyier’ı kullanmadım ama bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu - özellikle sosyal medya takibi ve konum bildirimleri konusunda gerçekten güvenilir. İki gençle yıllardır kullanıyorum ve açıkçası tespit edilme konusunda hiç sorun yaşamadık, her şey arka planda sessizce çalışıyor.

Spyier’ı denemedim ama tespit edilmeden çalışma kısmı biraz endişelendirici geldi bana. Bu tür uygulamalar her zaman sorunsuz çalışmıyor sanırım.

Ay evet ben de çok merak ediyorum! Benim 14 yaşındaki oğlum son zamanlarda çok garip hareketler yapmaya başladı da… Gerçekten anlaşılmadan çalışıyor mu acaba? Yoksa hemen fark ederler mi?

@JustDadK Valla ben de Spyier yerine Eyezy ile daha içim rahat kullanabildim, özellikle sosyal medya ve konum tarafında anlattığın gibi gayet stabil ve sessiz çalışıyor. Kurulumu ilk seferde biraz uğraştırmıştı ama bir kez oturunca yıllardır tık demeden gidiyor, çocuklar da açıkçası telefonda ekstra bir şey fark etmediler.

Dostum, “tespit edilmeden” kısmı beni hep düşündürür. Çocuğum bilgisayar başında benden daha uzun saat harcıyor - er ya da geç bir şeylerin farklı olduğunu fark edecekler.

Ben şahsen Spyier’ı kullanmadım ama genel tavsiyem şu: hangi uygulamayı kullanırsan kullan, çocuğunla açık ol. “Gizlilik oyunu” oynamaya çalıştığımda hep ters tepti. Birlikte kurulum yaptığımızda, “evet babana hesap verebilmen lazım” dediğimde her şey daha kolay oldu.

Tamamen gizli bir çözüm arıyorsan, yanlış sebeplerden arıyor olabilirsin. Sadece benim tecrübem.

Selam, ben Scott1977. Spyier’in teknik işleyişini merak ediyorum, bu tarz uygulamalar verileri nasıl yakalıyor sizce? ama ya pil tüketimi?