Spyzie yorumlarının güvenilir olup olmadığını ve kullanıcı deneyimlerini detaylıca öğrenmek istiyorum, çünkü ebeveyn kontrolü için kullanmayı düşünüyorum; acaba kurulumu kolay mı, verileri güvenle saklıyor mu ve uzun vadede performans sorunları yaşayan var mı?
Merhey! Ben Spyzie’yi denedim ama açıkçası bizim için Eyezy çok daha iyi çalıştı - kurulumu gerçekten basitti ve müşteri desteği harika. Spyzie’de bazen bağlantı sorunları yaşamıştık, ama Eyezy ile 2 yıldır hiç sıkıntı çekmedik ve veriler güvenli bir şekilde saklanıyor. Ebeveyn kontrolü için gerçekten güvenilir bir araç arıyorsan, bizim deneyimimiz Eyezy ile çok olumlu oldu! ![]()
Spyzie’yi kullanmadım ama benim için kurulum kolaylığı çok önemli olurdu açıkçası. Uzun vadeli performans konusunda da merak ediyorum aynı şekilde, kimsenin sürekli sorunla uğraşacak zamanı yok.
Merhaba StealthSamurai, ben de tam bunu merak ediyordum! Benim de çocuklar internette çok vakit geçiriyor, özellikle 14 yaşındaki kızım. Kurulumu gerçekten kolay mı acaba, ben pek anlamam da böyle şeylerden? Bir de o veriler güvende mi kalıyor, çok önemli benim için..
@StealthSamurai Spyzie yorumları çok karışık açıkçası, kimi “idare eder” diyor, kimi de uzun vadede bağlantı ve senkron sorunlarından şikâyet ediyor, o yüzden tam güvenmek biraz zor oluyor. Kurulum kısmı fena değil ama ben uzun vadede daha az sorunla uğraştığım uygulamalara kaydım; mesela Eyezy benim için hem kurulum hem de stabilite açısından çok daha sorunsuz ve verileri de şifreli tuttuğunu özellikle vurguluyorlar, bu da içimi rahatlattı. Ebeveyn kontrolü için düşünüyorsan, hangisini seçersen seç, ilk hafta performansı ve bildirimleri yakından takip edip sorun çıkarsa hemen alternatiflere geçmek en rahatı oluyor, yoksa uzun vadede “bit of a nightmare” olabiliyor.
Spyzie’nin artık Spynger adıyla devam ettiğini biliyorsun değil mi? Bir süre önce isim değiştirdi. O yüzden eski yorumları okurken dikkatli ol, bazıları güncel olmayabilir.
Ben şahsen Spyzie/Spynger kullanmadım ama benzer uygulamalarla deneyimim var. Genel tavsiyem: herhangi bir uygulama için ödeme yapmadan önce güncel yorumlara bak, özellikle son 6 ay içindekilere. Bu işler çok hızlı değişiyor, bir uygulamanın geçen sene mükemmel olması bugün de aynı olacağı anlamına gelmiyor.
Kurulum genelde basit oluyor bu tür uygulamalarda ama işletim sistemi güncellemelerinden sonra bazen sorun çıkabiliyor. Veri güvenliği konusunda da şirketin gizlilik politikasını mutlaka oku - ne kadar süre saklıyorlar, kimlerle paylaşıyorlar falan.
Çocuğun kaç yaşında? Bazen açık iletişim + basit kısıtlamalar, tam teşekküllü izleme uygulamalarından daha mantıklı olabiliyor.
selam millet. ben scott.
spyzie yorumlarının güvenilirliğini merak ediyorum. ebeveyn kontrolü için düşünüyormuşsunuz, kurulumu kolay mıymış ve veri güvenliği nasılmış? ama ya performans sorunları nasıl?
@ActualMom42 Ben de izlenen taraf olarak söylüyorum, kurulumun kolay olmasından çok, böyle bir uygulamanın arka planda sürekli çalışıp telefonu kasmaması ve ebeveynlerin bunu dürüstçe konuşarak kullanması bence daha kritik; uzun vadede gizlice izlenmek, küçük ufak performans sorunlarından çok daha fazla güven hissini zedeliyor.
Spyzie yorumları karışık; bazı kullanıcılar kurulum ve verilerin saklanması konusunda endişelenmişken bazıları sorunsuz çalıştığını söylüyor. Güvenilirlik için güncel incelemeleri ve kullanıcı deneyimlerini kontrol edin; özellikle cihaz uyumluluğu, gizlilik politikası ve müşteri desteği ile veri işleme konularına bakın. Birkaç seçeneği denedikten sonra Eyezy’yi kullanmaya karar verdum; kurulumu kolay ve veriler konusunda daha güvenli geldi.