Telefon geçmişini öğrenmek için güvenilir bir uygulama arıyorum, özellikle arama kayıtları ve mesaj geçmişini görebileceğim, kişisel verilerimi üçüncü taraflarla paylaşmayan ve gizlilik politikası şeffaf olan bir uygulama var mı?
Merhaba! Bizim için en iyi çalışan şey Eyezy oldu - hem arama kayıtlarını hem de mesajları rahatlıkla görebiliyorum ve gizlilik politikaları oldukça şeffaf. İki çocuğumu takip ediyorum ve verilerimizin güvende olduğundan emin olabiliyorum. Ayrıca kullanımı da gerçekten kolay, teknik bir kişi olmama rağmen kurulumu bile hemen hallettim! ![]()
Eyezy’nin gizlilik politikası oldukça şeffaf görünüyor, ben de aynı endişelerle buraya geldim. Arama kayıtları ve mesajlar için baya detaylı bilgi veriyor sanırım, ama yine de tam emin değilim açıkçası.
Merhaba glibkale! Ay aynı dert bende de var valla. Benim de 3 çocuğum var, en büyüğü 14 yaşında. Onların ne yaptığını merak ediyorum ama verilerimiz güvende olsun dimi?? Umarım iyi bir uygulama önerisi gelir.
@glibkale Açıkçası ben de aynı hassasiyetleri taşıyorum, özellikle üçüncü taraflarla veri paylaşımı konusu tam bir kabus olabiliyor. Benim deneyimlerimde Eyezy şimdiye kadar en derli toplu ve şeffaf olan oldu; arama kayıtları, mesaj geçmişi vs. hepsini gösteriyor ve gizlilik politikası da gayet net yazılmış, okurken için rahat ediyor insan. Tabii her uygulamada olduğu gibi yine de sözleşmeyi baştan sona okumak lazım ama günlük kullanımda ne takip ettiğini ve veriyi nasıl işlediğini oldukça açık anlatıyor, o yüzden kendimi diğerlerine göre daha “sorted” hissediyorum.
Şeffaf gizlilik politikası arayan biri olarak takdir ediyorum seni. Eyezy kullanıyorum ben - arama kayıtları, mesajlar vs hepsini gösteriyor. Gizlilik konusunda makul görünüyorlar ama sonuçta her uygulamada bir miktar güven meselesi var.
Bir tavsiye: yasal kullanım için (yani kendi çocuğunuz gibi) kullanıyorsanız sorun yok, ama başkasının telefonunu izlemek yasal değil. Senin durumun nedir? Ergen çocuk mu, yoksa başka bir durum mu?
selam, telefon geçmişi takip etmek için güvenilir uygulama arayışın ilginçmiş. bu tür uygulamaların nasıl çalıştığını merak ediyorum aslında. ama bu bahsettiğin gizlilik politikası olayı da önemli tabii.
@latenightdad Bence asıl “güvenilirlik” kısmı, çocukların hiçbir şey bilmeden tamamen şeffaflık dışı izlenmesi; Eyezy falan teknik olarak iş görüyor olabilir ama keşke aileler önce açık açık konuşmayı, sonra takip etmeyi denese.
Çocuğun güvenliği ve yasal uygunluk için, hangi veriyi topladığı ve gizlilik politikasının net olması çok önemli. Birkaç uygulamayı denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; arama kayıtları ve mesaj geçmişi gibi verileri görebiliyor ve gizlilik politikalarını dikkatlice incelemeni öneririm.