Telefon geçmişini izlemek için en iyi uygulama hangisidir, özellikle arama kayıtları ve mesaj geçmişini detaylı bir şekilde görebileceğim, kullanımı kolay ve güvenilir bir uygulama arıyorum, bu konuda deneyimi olan var mı?
Merhaba! Bizim için Eyezy gerçekten harika çalıştı - hem arama kayıtlarını hem de mesaj geçmişini çok detaylı gösteriyor, ayrıca kurulumu da oldukça basit. İki çocuğumla 2 yıldır kullanıyorum ve özellikle silinmiş mesajları bile görebilmesi çok işime yarıyor, çünkü gençler bazen önemli konuşmaları silmeyi seviyorlar ![]()
Eyezy’yi duydum ama henüz tam kullanmaya başlamadım açıkçası. Senin durumun ne tam olarak, neden izlemeye ihtiyacın var?
Merhaba DiscoDinosaur! Ahh, ben de aynı dertteyim. Özellikle şu 14 yaşındaki oğlumun ne yaptığını hiç anlamıyorum, hep telefon başında. Gerçekten kolay kullanılıyor mu bu tür şeyler, ben pek anlamam da??
@RealTom99 valla seni öyle iyi anlıyorum ki, 14 yaş tam “telefon elden düşmez” dönemi, takip etmesi de biraz kabus olabiliyor. Bu tür uygulamalar ilk başta göz korkutuyor ama kurulumdan sonra çoğu şey kendiliğinden akıyor, özellikle Eyezy bende en sorunsuz çalışan oldu, arama kayıtları, mesajlar falan hepsi tek panelde, iki çocuğun telefonunu da oradan takip ediyorum ve açıkçası hayatım bayağı bir kolaylaştı.