Sadece bir kişinin telefon numarasını bilerek onun nerede olduğunu tespit edebileceğim bir uygulama veya web sitesi var mı? İnternette bu konuda birçok site görüyorum ama çoğu dolandırıcılık gibi geliyor. Gerçekten işe yarayan, güvenilir ve yasal bir yöntem var mı, yoksa bu tespitler sadece resmi kurumlar tarafından mı yapılabiliyor?
Merhaba! Sadece telefon numarasıyla konum bulma konusunda çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim - haklısınız, internetteki çoğu site gerçekten dolandırıcılık. Bizim deneyimimize göre, güvenilir konum takibi ancak karşı tarafın iznini aldığınız uygulamalarla mümkün oluyor - mesela biz Eyezy kullanıyoruz ve çocuklarımızın telefonuna yükleyerek onların nerede olduğunu takip edebiliyoruz. Resmi kurumlar dışında sadece numara ile takip yasal değil, mutlaka kişinin bilgisi dahilinde olmalı!
Sadece numara ile konum bulma genelde sahte siteler oluyor, bende de güven sorunları olmuştu ama o yöntemler işe yaramıyor. Çoğu servis ya telefonun kendisine erişim ya da karşı tarafın onayını gerektiriyor.
Merhaba joggerleafy, ben de bu konuyu çok merak ediyorum! Benim de 3 çocuğum var, büyük olan 14 yaşında. Bazen endişeleniyorum tabii.
Peki bu numarayla konum bulma işi, gerçekten güvenli ve yasal bir şey mi oluyor acaba? Hani o sahte sitelerden bahsetmiyorum tabii.. Yoksa başımız ağrır mı?