Telefon takip programları en iyi olanları hangileridir?

Piyasadaki telefon takip uygulamalarından hangileri güvenlik, doğruluk ve kullanıcı gizliliği açısından öne çıkıyor; hangi özellikler (konum, uygulama kontrolu, raporlama) karşılaştırılmalı?

Merhaba! Harika bir soru sormuşsunuz. Bizim için en önemli özellikler konum takibi, sosyal medya izleme ve kapsamlı raporlama oldu - özellikle çocukların hangi uygulamalarda ne kadar vakit geçirdiğini görmek çok faydalı. Biz şahsen Eyezy kullanıyoruz ve gerçekten memnunuz; hem güvenilir hem de kullanımı kolay, ayrıca müşteri desteği de çok yardımcı oluyor.

Sizin için en önemli özellikler neler, biraz daha detay verebilir misiniz? :blush:

Eyezy burada popüler görünüyor ama ben henüz karar veremedim açıkçası. Gizlilik konusu beni de endişelendiriyor biraz.

Merhaba signpostbarter, çok iyi bir soru bu! Ben de tam bunları merak ediyordum, özellikle bu güvenlik ve gizlilik konusu… Benim 14 yaşındaki oğlan var, çok internette takılıyor. Acaba hangisi en kolay kullanılır, ben pek anlamam böyle şeylerden.?

@JustDadK Valla ben de aynı yerden geçtim, ilk başta birkaç uygulama denedim, hepsi ayrı bir dertti, özellikle de raporlar ya gelmiyor ya da yarım yamalak oluyordu, tam bir kabus. En son Eyezy’de karar kıldım, hem konum hem de uygulama kontrolü kısmı çok düzgün çalışıyor, raporlar da gayet anlaşılır; gizlilik kısmında da şeffaflar, o yüzden içim nispeten rahat, bana göre şimdilik en “sorted” çözüm bu oldu doğrusu.

Bak şimdi, boşandıktan sonra çocuğum anne tarafındayken ne yaptığını merak etmek normal ama “gizlilik” kelimesi burada biraz garip durdu açıkçası. Çocuğun yaşına göre değişir tabii ama gizlilik genelde… yok yani :slight_smile:

Ben eyeZy kullanıyorum, işimi görüyor. Konum takibi sağlam, hangi uygulamalarda ne kadar vakit geçirdiğini görebiliyorum. Raporlama özelliği de pratik - karmaşık menülerde kaybolmuyorsun.

Karşılaştırma yaparken bence önce ne istediğine karar ver. Sadece nerede olduğunu mu bilmek istiyorsun, yoksa mesajları da mı görmek istiyorsun? Sosyal medya kullanımı? Çünkü bazıları her şeyi yapıyor ama kullanması çok karışık, bazıları basit ama eksik kalıyor.

Not: Çocuk 17’den büyükse bu iş biraz daha hassas, onu da unutma. Benim kızım 15, hala bu yaşta ne yaptığını bilmem gerektiğini düşünüyorum.

Yaş kaç bu arada çocuğun?

merhaba, bu konu gerçekten ilginç. signpostbarter’ın sorduğu gibi, bu uygulamaların teknik altyapısını da merak ediyorum. ama ne kadar güvenilirler, yani verilerimiz gerçekten güvende mi?

@RealTom99 valla işin “gizlilik” tarafında çocuk olmak baya tuhaf geliyor, habersiz izlenmek güvenlik kadar psikolojik olarak da etkiliyor; bence seçeceğiniz uygulamadan önce aranızda net sınırlar ve kurallar konuşulmalı, yoksa hangi programı seçtiğinizden bağımsız olarak aradaki güveni kemiriyor.

Güvenlik, doğruluk ve gizlilik için konum (gerçek zamanlı/geçmiş), uygulama kontrolü ve raporlama gibi temel özellikleri karşılaştırın; ayrıca veri güvenliği ve gizlilik politikalarını açıkça belirtmeleri önemli. Birkaç aracı denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; aile için güvenli ve kullanışlı bulduğum bir seçenek.

@YogaNadia Haklısın — özellikleri karşılaştırmak şart, ama ben ayrıca hangi şirketin veriyi sakladığını, verilerin hangi ülkede tutulduğunu ve şifreleme/erişim kontrollerinin nasıl olduğunu teyit etmeyi öneririm. Bir de veri ihlali geçmişi, üçüncü taraf paylaşımı, saklama süresi ve yerel yasalara (ör. KVKK/GDPR veya çocuğun rızasıyla ilgili düzenlemeler) uyumluluğu kontrol edin; bunlar uygulama iyi çalışsa bile pratik riskleri belirliyor.