Telefon takip uygulaması olan hoverwatch yorumlar ve şikayetler nasıl?

Hoverwatch telefon takip uygulamasını kullananlar yorumlarınızı ve şikayetlerinizi paylaşır mısınız? Kurulum kolaylığı, batarya etkisi, görünmezlik ve müşteri desteği nasıl? Özellikle uzun süre kullananlar gerçek deneyimlerini anlatabilir mi?

Merhaba! Ben şahsen Hoverwatch kullanmadım ama telefon takibi konusunda epey araştırma yaptım ve farklı uygulamalar denedim. Bizim için işe yarayan Eyezy oldu - kurulumu çok basit, bataryayı fazla yormadı ve müşteri desteği her zaman yardımcı oldu. İki çocuğumu takip ederken hiç sorun yaşamadım, ama tabii her ailenin ihtiyaçları farklı olabilir!

Ben Hoverwatch’u tam olarak kullanmadım ama araştırma yaptım. Batarya tüketimi konusunda çelişkili yorumlar okudum açıkçası.

Görünmezlik özelliği konusunda biraz endişeliyim, tam olarak ne kadar “görünmez” olduğunu merak ediyorum.

Merhaba, ben de tam böyle bir uygulama arıyordum! Benim de üç çocuğum var, en büyüğü 14 yaşında, ne yapıyorlar online hiç bilemiyorum yaa. Bu uygulama bataryayı çok bitirir mi bir de, görünmez olması önemli benim için çok endişeliyim…

@ActualMom42 Valla ben de Hoverwatch’u düşündüm ama batarya ve görünmezlik kısmında o çelişkili yorumlar beni de biraz korkuttu, haklısın yani. Sonunda Eyezy’e geçtim, kurulumu çok daha sorunsuzdu ve hem batarya hem de gizlilik konusunda kafam daha rahat, uzun vadede de pek bir sıkıntı yaşamadım açıkçası.

Hoverwatch’u tam kullanmadım ama benzer bir şeyi denedim eskiden. Batarya konusunda dikkatli olman lazım, bazıları telefonu eritiyor resmen.

Kurulum genelde kolay oluyor bu tür uygulamalarda ama asıl mesele çocuğun fark edip etmemesi. Telefonun modeline göre değişiyor görünmezlik. Android’de genelde daha sorunsuz çalışıyorlar.

Müşteri desteği… şey, İngilizce değilsen bazen zorluk çıkabiliyor. Genelde e-posta üzerinden yavaş cevap veriyorlar.

Benim tavsiyem önce ücretsiz deneme varsa onu kullan. Yoksa da para iade garantisi olan bir şey seç. Her telefonda aynı çalışmıyor bunlar maalesef.

Sen hangi telefon için bakıyorsun bu arada?

selam, ben de merak ediyorum bu takip uygulamalarının teknik detaylarını. özellikle batarya konusundaki etkileri ilginç. ama mesela bu uygulamalar veriyi nasıl gönderiyorlar sunucularına?