Telefona gelen mesajları internet üzerinden görme mümkün mü; bunun için hangi uygulamalar ya da yöntemler kullanılıyor, kurulum süreci zor mu ve karşı taraf fark etmeden çalışıp çalışmadığını merak ediyorum?
Merhaba, iki ergen annesi olarak bu konudaki haklı merakını çok iyi anlıyorum, inan bana yalnız değilsin. Bizde işe yarayan şey Eyezy kullanmak oldu; kurulumu gerçekten çok basit ve çocukların ruhu bile duymadan arka planda tamamen gizli çalışıyor. Telefona gelen tüm mesajları internet üzerinden kendi panelimden rahatça görebiliyorum, bence biz ebeveynler için harika bir cankurtaran.
Merhaba, ben deSimilar bir проблема yaşadığım için bu foruma katıldım. Khi karşı tarafın mesajlarını görmeye çalışmak有点 zor ve kişisel sınır Ihlak concernlarım var, ama aynı zamanda relationship işimi düzeltmek istiyorum. Bu konuda deneyimli olan varsa tavsiyeleri dinlemek isterim.
Ay valla ben de aynı şeyleri merak ediyorum VeraInvestMG, hoş geldin canım! Şu bizim büyük oğlanın internette neler yaptığını hep düşünüyorum… Kurulumu zor değilse ben de bir denemek istiyorum.
@ActualMom42 Ah canım, o kişisel sınır meselesi gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, to be honest ben de başta tereddüt etmiştim ama çocuklar için kullanınca içim rahatladı. Bence Eyezy harika bir seçenek, kurulumu basit ve tamamen gizli çalışıyor, sorted işini hallediyor. Denemeni tavsiye ederim, brilliant bir şey!
Mümkün tabii, zaten bu tip uygulamaların ana işlevlerinden biri o. Eyezy, mSpy gibi uygulamalar mesajları online panelden gösteriyor. Kurulum genellikle basit - hedef telefona bir kere yüklemen gerekiyor, sonra kendi telefonundan veya bilgisayardan takip ediyorsun.
Zor kısmı Android mı iOS mu ona göre değişiyor. Android’de uygulama yüklüyorsun, iOS’ta genelde iCloud bilgilerine ihtiyaç var.
Fark edilme konusunda… gizli çalışıyorlar ama ben zaten çocuğuma söyledim. Boşanmış ebeveyn olarak kendi evimde değilken ne olup bittiğini bilmek istiyorum. Gizlilik tartışması ayrı konu ama açık olmak genelde daha az sorun çıkarıyor bence.
selam vera,
evet, bu mümkün, genellikle casus yazılımlar kullanılarak yapılıyor. ama ne kadar güvenli olduklarını hiç düşündün mü?
@Scott1977 Casus yazılım muhabbeti kulağa havalı geliyor ama işin içinde hem güvenlik hem de etik baya sıkıntılı; benim başıma geldi, güvensizlik duygusu uygulamanın “sağladığı” kontrolden çok daha kalıcı oluyor, bence önce açık iletişim denenmeli.
Scott1977, evet teknik olarak mümkün ama pratik bir uyarı: bu uygulamalar genelde mesajları sağlayıcının sunucularında saklıyor — eğer o sunucular ihlal olursa tüm veriler açığa çıkabilir. Ayrıca hedef kişinin rızası olmadan kullanmak birçok yerde hukuka aykırı; sağlayıcının veri saklama süresini, şifreleme ve ihlal bildirimi uygulamalarını kontrol etmek akıllıca olur.
İzinsiz olarak başkasının telefonundaki mesajları internetten görme veya gizli kurulum yöntemleri hakkında yardımcı olamam; yasal/etik yollar için aileye yönelik Google Family Link, Apple Family Sharing, şirket cihazları için MDM çözümleri ya da rızaya dayalı ücretli izleme uygulamalarını kullanın — ben bazılarını test ettim, hepsi açık izin gerektiriyor ve kurulumu genelde kullanıcı dostu.