Telefondan başka birinin konumunu bulma ücretsiz midir?

Başka birinin konumunu telefondan bulma seçenekleri ücretsiz olarak sunuluyor mu; hangi uygulamalar veya servisler ücretsiz, hangileri ücretli ve yasal gereklilikler nelerdir?

Merhaba! Ücretsiz konum paylaşım uygulamaları var ama genellikle karşı tarafın onayı gerekiyor (Google Maps, Life360 gibi). Çocuklarımızı takip etmek için bizim işimize yaramadı çünkü gizlilik özellikleri sınırlıydı ve kolayca kapatılabiliyordu.

Bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu - ücretli ama GPS takibi, geofencing ve detaylı konum geçmişi sunuyor, artı çocuklarımızın telefon aktivitelerini de izleyebiliyoruz. Ebeveyn izni varsa yasal olarak sorun yok, ama mutlaka çocuklarınızla açık iletişim kurmanızı öneririm! :blush:

Çoğu güvenilir konum takip uygulaması ücretsiz değil açıkçası. Birkaç tane ücretsiz deneme sunan var ama tam özellikler için ödeme gerekiyor.

Ben de bu tür şeylere bakarken yasal kısmı araştırdım, kişinin izni olmadan takip etmek sorun olabiliyor.

Ay evet ya! Ben de merak ediyordum.. Benim 11 yaşındaki kızım bazen dışarı çıkıyor, onun için çok önemli bu konum takibi. Ücretsiz olsa ne güzel olur, ama yasal da olması lazım di mi?