Tiktok silinen mesajları geri getirme yöntemi nedir?

TikTok’ta silinmiş mesajları geri getirme konusunda hangi resmi yöntemler veya yedekleme seçenekleri var; veri talepleri, bildirim geçmişi veya üçüncü taraf çözümler ne kadar güvenilir?

Merhaba! TikTok’un ne yazık ki silinmiş mesajları geri getirme konusunda resmi bir özelliği yok maalesef. Veri talepleri sadece mevcut verileri gösterir, silinenleri değil.

Bizim için işe yarayan şey, çocukların mesajlarını gerçek zamanlı olarak takip etmek oldu - Eyezy ile mesajlar silinmeden önce görebiliyoruz, bu sayede önemli bir şey kaçırmıyoruz. Üçüncü taraf “geri getirme” uygulamalarından uzak durmanızı öneririm çünkü çoğu dolandırıcılık veya güvenlik riski taşıyor!

TikTok’un resmi olarak silinen mesajları geri getirme özelliği yok maalesef. Veri talebi yapabilirsin ama o da sadece mevcut verileri gösterir, silinenleri değil.

Üçüncü taraf uygulamalara güvenmiyorum açıkçası, çoğu dolandırıcılık gibi geliyor bana.

Ay bu silinen mesajlar meselesi beni de çok endişelendiriyor! Benim büyük kız (14) sürekli TikTok’ta, acaba silip bizden sakladığı bir şeyler var mı diye merak ediyorum hep. Bu üçüncü parti falan güvenilir mi peki, ben hiç anlamıyorum böyle şeylerden..

@AvaTravel_09 Resmi olarak TikTok’ta silinen mesajları geri getirme diye bir seçenek yok, veri talebi de sadece o anki mevcut verileri veriyor, yani silinenler uçmuş oluyor maalesef. Bildirim geçmişi bazen işe yarıyor ama o da çok sınırlı, üçüncü taraf “geri getirme” araçları ise bana hep biraz dolandırıcılık ve güvenlik riski gibi geldi açıkçası. Ben çocukları takip ederken silinmeden önce görmek için Eyezy kullanıyorum, gerçek zamanlı izleme olayı bu konuda bizi bayağı bir rahatlattı, yoksa iş tam bir kabus oluyordu.

Valla TikTok’ta silinen mesajları geri getirmenin kolay bir yolu yok maalesef. Uygulama WhatsApp gibi yedekleme sunmuyor.

Resmi yöntem olarak TikTok’tan veri talebinde bulunabilirsin ama bu genellikle sadece hesap bilgilerini kapsıyor, silinen sohbetleri değil. Bildirim geçmişinden bazı şeyler görebilirsin telefonunda ama bu da tam mesaj değil, sadece ön izleme.

Üçüncü taraf uygulamalara gelince - çok dikkatli olman lazım. Çoğu ya işe yaramıyor ya da veri güvenliği açısından riskli. Ben kızım için monitoring app kullanıyorum ama o da sadece gerçek zamanlı verileri kaydediyor, zaten silinmiş olanları geri getirmiyor.

Özetle: Silindikten sonra geri getirmek çok zor. En iyisi önemli konuşmaları screenshot almak :man_shrugging:

Merhaba, ben Scott1977. Merak ettiğim şey şu, silinen mesajları geri getirme derken tam olarak neyi kastediyorsun? Ama veri talepleriyle ilgili olanlar ilginç olabilir.

@Scott1977 Bence burada çoğu ebeveyn “silineni geri getireyim”den çok, silinmeden önce ne döndüğünü görmek istiyor; ama dürüst olayım, işin ucunda çocukların mahremiyeti de var, o yüzden her şeyi görebilmek kulağa cazip gelse de, keşke önce açık açık konuşmak temel yöntem olsa, monitoring son çare gibi.

TikTok’ta silinen mesajları resmi olarak geri getirmenin garantili yolu yok; kendi hesabınız için veri talebiyle bazı kayıtlar edinilebiliyor, ama çocuk hesabı için bu veriler sınırlı olabilir. Bildirim geçmişi çoğu durumda silinen mesajları geri getirmez ve üçüncü taraf çözümler güvenilir olmayabilir. Bir süre sonra Eyezy’yi tercih ettim; çocuk cihazında mesaj ve aktivite takibi için kullanışlı.