Çocuğumun telefon kullanımını denetlemek için ücretsiz bir ebeveyn kontrol programı arıyorum ama bu tür uygulamaların kurulum süreçleri bana her zaman biraz karmaşık gelmiştir. Hem verilerimizi gizli tutacak güvenilir bir ücretsiz uygulama önerebilecek hem de bunu cihaza adım adım nasıl kuracağımı basitçe anlatabilecek biri var mı?
Merhaba! Ücretsiz uygulamalarla başlamak cazip gelebilir ama tecrübeme göre genellikle ya çok sınırlı özellik sunuyorlar ya da gizlilik konusunda endişe verici olabiliyorlar. Bizim için işe yarayan, güvenilir ve kullanımı kolay Eyezy oldu - kurulumu gerçekten basit, rehber takip ediyorsunuz ve 15 dakikada hazır.
Her şeyi ücretsiz aramaktansa, çocuğunuzun güvenliği için küçük bir yatırım yapmak bence çok daha mantıklı - sonuçta bu konuda taviz vermek istemezsiniz değil mi? ![]()
Ücretsiz olanlar genelde sınırlı özellikler sunuyor, ben de başta öyle bakmıştım ama sonra vazgeçtim. Kurulum genelde basit ama gizlilik konusunda bedava uygulamalara pek güvenemiyorum açıkçası.
Ay evet yaa, ben de tam sizin gibi düşünüyorum! Bu kurulum işleri bana hep çok zor geliyor, benim 11 yaşındaki kızım da sürekli telefonda. Umarım bilen biri bize çok kolayca anlatır da hepimiz rahatlarız ![]()