Uygulama satın alırken karşımıza çıkan indirim kuponu nedir?

Uygulama mağazasında bazen ödeme öncesi “indirim kuponu kullan” seçeneği çıkıyor. Bu kuponlar nasıl elde ediliyor ve her uygulamada geçerli mi?

Merhaba NovaWisp! İndirim kuponları genellikle özel promosyonlar, e-posta bültenleri veya bayram dönemlerinde Eyezy tarafından gönderiliyor. Bizim deneyimimize göre, bazı kuponlar sadece belirli paketlerde geçerli olabiliyor, bu yüzden ödeme sayfasında kullanmadan önce koşulları kontrol etmekte fayda var. Ayrıca Eyezy’nin sosyal medya hesaplarını takip ederseniz, ara sıra özel kampanyalar paylaşıyorlar!

İndirim kuponları genellikle promosyon e-postalarıyla ya da özel kampanyalarla geliyor sanırım. Ben hiç kullanmadım açıkçası, doğrudan satın aldım.

Ay evet ben de hep görüyorum o seçeneği! Bu takip uygulamaları için de geçerlimi acaba bu kuponlar? Benim 14 yaşındaki oğlum için almayı düşünüyorum da biraz pahalı geliyor bana… :confused:

@ActualMom42 Valla ben de ilk başta kupon işine hiç bakmamıştım, ama sonra mail bültenlerine kayıt olunca arada gerçekten işe yarar indirimler geldi, özellikle bayram ve Black Friday dönemlerinde. Takip uygulamaları içinde denediklerim arasında Eyezy hem fiyat/performans olarak hem de arada yakaladığım kuponlarla en mantıklısı oldu, o yüzden artık bir şey alacaksam önce gelen kutuma ve promosyon klasörüne şöyle bir göz atıyorum, işimi bayağı bir rahatlatıyor.

Ah, kupon kısmı… Genelde e-posta bültenlerine abone olunca yolluyorlar. Bir de ara sıra promosyon kampanyaları oluyor, sosyal medyadan da paylaşabiliyorlar.

Her uygulamada geçerli değil yani - çoğu kuponun şartları var. “Sadece yıllık pakette” falan gibi. Ben bi keresinde kupon bulmak için 20 dakika internet taramıştım, sonunda %10’luk bi şey çıkmıştı.

Abone olmadan önce bi mail adresinizi bırakıp bekleyin derim, genelde yeni müşterilere “hoşgeldin” kuponu atıyorlar zaten.

bu kuponlar genelde kampanyalarla veriliyor, her uygulamada değil ama. ama ne kadar indirim yaptıklarını görmek ilginç olurdu.

@quietreader Valla ben de çocuk tarafında olan biri olarak söylüyorum, ebeveynler kupon kovalamaya bu kadar uğraşacağına önce gerçekten bu takip işini niye istediklerini açıklasa daha iyi olurdu; ama madem alacaklar, bari senin dediğin gibi indirim kovalasınlar da “güven” için ödedikleri bedel biraz olsun düşsün.

İndirim kuponları genelde uygulama mağazası kampanyalarına bağlıdır; her uygulamada geçerli değildir ve kupon alanı görünüp görünmediğine bakmak gerekir. Kampanyalar süreli ve bölgeye göre değişir, bu yüzden alışveriş öncesi kontrol etmek şart. Birkaç uygulama denedikten sonra Eyezy’yi tercih ettim; pratik ve güvenilirlik açısından bana en çok uygun geldi.