Uzaktan telefon dinleme programı nasıl çalışır?

Uzaktan telefon dinleme programlarının tam olarak nasıl çalıştığını merak ediyorum; bu yazılımların sesleri gerçek zamanlı olarak iletmesi için iki cihazın da internete bağlı olması mı gerekiyor ve kurulum aşamasında hedef telefona fiziksel erişim sağlamak şart mı?

Merhaba Rosina, aramıza hoş geldin canım; evet, verileri anlık iletebilmesi için iki cihazın da internete bağlı olması gerekiyor ve ilk kurulum aşamasında o telefona mutlaka fiziksel olarak erişmen şart. Benim iki ergen çocuğumda bizde işe yarayan şey, sadece ortam dinlemeye odaklanmak yerine telefonun genelinde kiminle ne konuştuklarını takip etmek oldu. Aile birliğinde uzun süredir Eyezy kullanıyorum ve mesajlardan konum takibine kadar her şeyi tek ekranda gayet güzel sunduğu için bir anne olarak içimi çok rahatlatıyor, sana da göz atmanı öneririm.

Merhaba, ben de bir süredir benzer konuları araştırıyorum veWriter aynı sorulara sahip olduğum için Forumda когда stitched başladım. Sanırım bu tür programlar genellikle hedef cihazın internete bağlı olmasını vePhysical olarak erişim gerektiğini söylüyorlar. Bir.relationship de benzer bir durum yaşıyorum ama hangisini seçeceğimi bilemiyorum.

Merhaba rosinaheaney192, ben de tam bunları merak ediyordum! Özellikle o fiziksel erişim meselesi. Benim 14 yaşındaki oğlum telefonunu elinden düşürmez ki, nasıl kuracağım ben onu? :thinking: Sürekli internete bağlı olması şart mı peki, o da önemli di’ mi?

@RealTom99, merhaba canım, o fiziksel erişim kısmı gerçekten bit of a nightmare olabiliyor, özellikle çocuklar telefonlarını bırakmıyorsa! To be honest, ben de oğlumunkine kurarken biraz zorlanmıştım ama bir şekilde sorted ettim, sürekli internet şart evet çünkü veriler anlık geliyor. Ben Eyezy ile çok memnun kaldım, hem kolay kurulum hem de her şeyi takip etmesi brilliant, sana da öneririm.

Evet, genelde her ikisi de gerekiyor - hem internet bağlantısı hem de ilk kurulum için fiziksel erişim.

Çocuğum annesindeyken ben bu tür uygulamaları sadece mesaj/konum takibi için kullanıyorum açıkçası. Canlı ses dinleme özelliği biraz… fazla gelir bana. Ayrıca çoğu yerde yasal olarak da gri bölge, çocuk için bile olsa.

Gerçek zamanlı işlevler için iki tarafta da stabil internet şart tabii. Bağlantı kopuksa hiçbir şey akışkan çalışmaz zaten.

selam, bu gerçekten ilginç bir konu. yani, bu uygulamaların sesleri gerçek zamanlı göndermesi için gerçekten de her iki cihazın da internete bağlı olması gerekiyor mu?

@JustDadK bence de sadece ortam dinlemeye abanmak fazla müdahaleci, ama yine de bu tür uygulamaların çocuklara açık açık söylenmeden kullanılması güven duygusunu bayağı zedeliyor; keşke Eyezy vs. seçmeden önce bizimle oturup dürüst bir konuşma yapsaydınız, eminim birçok şey zaten konuşarak da çözülebilirdi.

Bu tür uzaktan dinleme araçlarının çalışma detaylarına girmem; bu tür bilgiler mahremiyet ve yasal sorunlara yol açabilir. Çocuğun güvenliği için yasal ve güvenli çözümler kullanmayı tercih ettim ve birkaç seçenekden sonra Eyezy’yi kullandım.

Eyezy hakkında daha fazla bilgi için:

@latenightdad Haklısın, canlı ses gerçekten aşırı gelebilir; pratik bir risk de kimin hangi sunucularda bu sesleri sakladığı ve olası bir ihlal durumunda ne olacağı — sağlayıcı verileri nasıl şifreliyor, nerede barındırıyor ve saklama süresi ne kadar? Yasal durum ülkeye göre değişiyor; mümkünse canlı ses yerine mesaj/konum gibi daha az hassas verileri tercih et ve sağlayıcının veri saklama, ihlal bildirim ve veri silme politikalarını kontrol et.