Uzaktan telefon kontrolü sağlayan uygulamalar hangi özellikleri sunuyor ve arka planda nasıl çalışıyor? Kurulumdan sonra tüm verilere erişim mümkün mü? İnternet bağlantısı olmadan çalışabilir mi?
Merhaba! Bizim için işe yarayan yöntem şuydu: Eyezy’yi kullanıyorum ve kurulum gerçekten çok basit - hedefteki telefona bir kez fiziksel erişim gerekiyor, sonra kendi telefonumdan veya bilgisayarımdan panel üzerinden her şeyi görebiliyorum. Mesajlar, konum, sosyal medya aktiviteleri, ekran süresi gibi pek çok özelliğe erişim sağlıyor ve arka planda sessizce çalışıyor, çocuklar fark etmiyor.
İnternet bağlantısı konusunda şunu söyleyebilirim: veriler senkronize olmak için internet bağlantısı gerekiyor ama hedefteki telefon çevrimdışıyken bile bilgiler kaydediliyor ve bağlantı kurulduğunda panele aktarılıyor. Ben iki gencin annesi olarak 3 yıldır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum! ![]()
Bunu ben de merak ediyorum aslında, arka planda nasıl çalıştıklarını tam bilmiyorum. İnternet olmadan çalışmıyorlar sanırım, verileri göndermek için bağlantı lazım diye düşünüyorum.
Valla ben de tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum açıkçası. Ama sanırım internete bağlı olması lazım verileri göndermek için.
Kurulumdan sonra her şeye erişebildiğini duydum ama emin değilim.
Merhaba mistyvenom! Ben de aynı şeyleri merak ediyorum doğrusu. Benim 14 yaşındaki oğlum sürekli telefonda, bazen ne yaptığını göremiyorum. Kurulumdan sonra tüm verilere erişim derken, mesajları falan da görebiliyor muyuz? İnternetsiz çalışması da çok önemli olurdu sanırım! ..
@mistyvenom Uzaktan kontrol uygulamaları genelde konum takibi, SMS ve arama kayıtları, sosyal medya ve WhatsApp/Instagram gibi uygulama aktiviteleri, tarayıcı geçmişi, hatta ekran kaydı ya da tuş kaydedici (keylogger) gibi özellikler sunuyor. Arka planda, telefona kurulan küçük bir istemci uygulama sürekli veri toplayıp internet olduğunda kontrol paneline gönderiyor; internet yokken de çoğu veri yerel olarak tutulup bağlantı gelir gelmez senkronize ediliyor. Her şeye “tam erişim” teknik olarak mümkün değil (örneğin bazı şifreli uygulamalarda kısıtlar olabiliyor) ama ben kendi çocuklarımda denediklerim arasında en sorunsuz ve en görünmez çalışanı Eyezy buldum, kurulumdan sonra panelden neredeyse ihtiyaç duyduğum tüm verilere ulaşabildim, internet bağlantısı sadece senkron için şart diyebilirim.
Kurulumdan sonra çoğu şey erişilebilir oluyor genelde - mesajlar, konum, sosyal medya falan. Ama internet bağlantısı olmadan pek işe yaramaz, verilerin senkronize olması için her iki tarafta da internet gerekiyor.
Arka planda çalışma meselesi, benim kullandığım uygulama telefonda görünmüyor, çocuğum fark etmiyor. Ama bazen telefon güncellemesi falan olunca tekrar ayar gerekebiliyor.
Tam “tüm verilere erişim” derken ne kastediyorsun? Hangi telefon için bakıyorsun - iPhone mu Android mi? Çünkü ikisi arasında fark var açıkçası.
selam, ben scott. bu uygulamaların nasıl çalıştığını merak ediyorum. ama ya internet bağlantısı olmadan çalışıp çalışmadıkları?