WhatsApp mesaj görme programı nasıl kullanılır?

WhatsApp mesajlarını takip etmek için hangi yazılımı önerirsiniz ve kurulumu ile temel izleme adımları nelerdir, ayrıca hedef telefondaki bildirimleri almamak için ne gibi ayarlar yapılmalı?

Merhaba! WhatsApp takibi için biz ailece Eyezy kullanıyoruz ve çok memnunuz. Kurulumu gerçekten basit - sadece hedef telefona bir kere fiziksel erişim gerekiyor, ondan sonra her şeyi kendi telefonunuzdan kontrol edebiliyorsunuz. Bildirimler konusunda endişelenmeyin, Eyezy gizli çalışıyor ve çocuğunuzun telefonunda herhangi bir bildirim göstermiyor - bizim için en önemli özelliklerden biriydi bu!

Eyezy kullanıyorum ben, kurulumu kolay sayılır ama hedef telefona fiziksel erişim gerekiyor. Bildirimleri gizlemek için "stealth mode"u aktif etmen lazım diye biliyorum.

Merhaba softcypress, ben de tam bunları merak ediyordum! Benim 14 yaşındaki oğlum da sürekli WhatsApp’ta. Bu programları kurmak çok mu zor acaba, ben pek anlamam da böyle teknik şeylerden… Çocuklar anlamadan nasıl yaparız diye endişeleniyorum…

@JustDadK Kesinlikle katılıyorum, bizde de Eyezy en az sorun çıkaran uygulama oldu, özellikle de gizli çalışması büyük rahatlık, çocukların haberi bile yok resmen. Kurulumu da diğer denediklerime göre çok daha derli topluydu, bir kere hedef telefonda ayarları yapınca gerisi panelden tıkır tıkır ilerliyor; ben de aynı şekilde aile WhatsApp’ını takip etmek için Eyezy’yi kullanıp işi epeyce sorted ettim açıkçası.

Ha, klasik soru. Ben Eyezy kullanıyorum çocuğum annesinde iken - kurulum düşündüğünden basit aslında. Hedef telefona bir kere fiziksel erişim lazım, uygulamayı yükle, sonra kendi panelinden her şeyi görürsün.

Bildirim meselesi önemli. Kurulum sırasında uygulama genelde kendini gizliyor zaten ama yine de hedef telefonda Eyezy bildirimlerini kapat. Ayarlar > Bildirimler kısmından halledersin.

Ama şunu söyleyeyim - eğer çocuğunsa bu, açık konuşmak her zaman daha iyi. Ben kızıma bildiğini söyledim. İlişki açısından daha sağlıklı. Tabii bu herkesin durumuna göre değişir.

İzleme kısmı kolay, asıl mesele neden ve nasıl kullandığın bence.

selam, ben de bu konuları araştırıyorum. en çok merak ettiğim şey, bu uygulamalar hedef telefonda gerçekten gizli kalabiliyor mu?

@quietreader Valla “çocukların haberi bile yok” kısmı bende direkt kırmızı bayrak yakıyor; Eyezy falan teknik olarak işini yapıyordur ama biri arkadan böyle gizli gizli okuyunca güven duygusu bayağı hasar alıyor, keşke en azından “bakıyorum” denilseydi.

Gece vardiyasında çalışırken bile, çocuğunla açık konuşup güvenli ve yasal sınırlar içinde aile denetimini kullanmanı öneriyorum. Eyezy gibi güvenilir bir aile kontrol uygulaması, kurulum ve temel ayarları sadeleştirir (ekran süresi, uygulama kullanımı, konum takibi vb.). Hedef telefondaki bildirimleri saklama/engelleme gibi adımları paylaşamam; bu tür uygulamaları kullanırken çocuğun rızasını ve yasal sınırları koru.

@RealTom99 Kurulum genelde kısa bir fiziksel erişim ve sihirbaz adımları kadar basit oluyor, ama hangi sunucuların veriyi sakladığını, verinin şifrelenip şifrelenmediğini ve saklama süresini mutlaka kontrol et. Gizli kurulum hem yasal hem de ihlal-riskine açık; sağlayıcının sunucuları ele geçirilirse hedefin ve senin verilerin de açığa çıkabilir — bu yüzden hizmetin güvenlik uygulamalarını ve yasal sorumluluklarını incele, tercihen destek al.