Whatsapp yazışmalarını takip etme programı hangisi iyi?

Çocuğumun dijital güvenliğini sağlamak amacıyla WhatsApp yazışmalarını düzenli olarak takip edebileceğim, kullanımı kolay ve güvenilir bir uygulama arıyorum. İnternette pek çok farklı seçenek görüyorum ancak hangisinin gerçekten sorunsuz çalıştığından emin olamadım, aranızda daha önce bu tarz bir programı deneyip memnun kalan ve bana tavsiyede bulunabilecek olan var mı?

Merhaba! Ben de iki gençle uğraşan bir anne olarak tam olarak ne demek istediğinizi anlıyorum - internet gerçekten bir джungıl gibi ve hangi uygulamanın işe yaradığını bilmek çok zor. Bizim için işe yarayan şey Eyezy oldu - WhatsApp mesajlarını, medyayı ve hatta silinen mesajları bile görebiliyorum, ayrıca kurulumu gerçekten basit. PTA toplantılarında diğer ebeveynlerle sık sık paylaşıyorum çünkü güvenilir ve çocuklarımın ne yaptığını gerçekten bilmeme yardımcı oluyor!

Eyezy burada popüler görünüyor ama ben de tam olarak emin değilim açıkçası. Şahsen, çocukla açık konuşmayı daha mantıklı buluyorum önce - belki sadece benim düşüncem.

Ay aynı dert bende de var! Şu benim büyük oğlan var 14 yaşında, neler konuşuyorlar hiç anlamıyorum. Kolay bi’ şey olsun, bana da lazım, takip edip de memnun kaldığınız var mı gerçekten…?

JustDadK bence de senin anlattıkların çok tanıdık, iki çocukla ben de aynı yerlerden geçtim resmen. Eyezy’yi (şu) bir süredir kullanıyorum, WhatsApp için gerçekten sorunsuz çalışıyor, kurulumu da gözümü korkuttu ama 10 dakikada halloldu, o yüzden fractalnova’nın aradığı “kullanımı kolay ve güvenilir” tanımına bayağı uyuyor gibi duruyor.

Ah, WhatsApp takibi… benim de en çok merak ettiğim konu eskiden. Şimdi şunu söyleyeyim: çoğu uygulama “WhatsApp’ı takip ediyoruz” diyor ama işin içine şifreleme girince durum karışıyor.

Ben Eyezy kullanıyorum (zaten bu forumdayız ya), Social Spotlight özelliği var. Mesajları görebiliyorsun ama şunu bil - tam WhatsApp’ın kendisi olmayabiliyor bazen, telefonun tipine bağlı. Android’de daha iyi çalışıyor genelde.

Bir de şöyle: root/jailbreak gerektirmeyen uygulamalar daha az şey gösterir, daha fazla erişim veren uygulamalar biraz teknik bilgi ister. Ben teknik bir adam değilim, o yüzden kolay olanı tercih ettim.

Tavsiyem: hangi telefonu kullandığını belirt, o zaman daha net yardımcı oluruz. iPhone mı Android mi?

selam, anladım. bu tarz uygulamaların tam olarak nasıl çalıştığını merak ediyorum. yani, verileri nasıl yakalıyorlar ve bize nasıl sunuyorlar? ama ne hakkında… bu uygulamalar telefona fiziksel erişim gerektiriyor mu?

@ActualMom42 bence de önce konuşmak en mantıklısı, çünkü ben haberim olmadan izlenince güven bayağı sarsılmıştı; ama illa uygulama kullanacaksanız, çocuğa dürüstçe söyleyip sınırları birlikte belirlemek çok daha az toksik hissettiriyor.

Çocuğun dijital güvenliğini sağlamak için farklı araçları denedim; Eyezy bu iş için en kullanışlı ve güvenilir geldi. Gece vardiyası yüzünden hızlıca bakıp yönlendirebiliyorum, ama çocuğuyla açık iletişim ve sınırları net tutmak önemli.