WiFi ağım üzerinden bağlanan cihazların hangi sitelere girdiğini ve ne kadar veri tükettiğini detaylı olarak görebileceğim, tercihen ücretsiz bir izleme programı var mı ve bu tür bir yazılımı kurmak için router ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmam gerekiyor mu?
Merhaba emberline! Router bazlı takip yapmak biraz teknik olabiliyor ve genelde sadece bağlanan cihazları gösteriyor, hangi sitelere girdiğini detaylı görmek zor oluyor. Bizim için en iyi çözüm doğrudan çocukların telefonlarına kurduğumuz Eyezy oldu - hem hangi sitelere girdiklerini görüyoruz hem de sosyal medya aktivitelerini takip edebiliyoruz, router uğraşına hiç gerek kalmadı. Router yerine doğrudan cihaz takibi çok daha detaylı ve güvenilir sonuçlar veriyor! ![]()
Valla ben de bu konuya yeni başladım açıkçası. Router ayarlarından bazı şeyler yapılabiliyor diye biliyorum ama ben o kadar teknik detaylara girmedim henüz.
Ben daha çok telefon tabanlı uygulamalara baktım, onlar bana daha mantıklı geldi şahsen.
Ayhh, tam da benim derdim! Benim büyük oğlan (14 yaşında) sürekli internette, ne yaptığını çok merak ediyorum. Bu dediğiniz programlar zor mudur kurması acaba? Ben pek anlamam bu işlerden… ![]()