Czy istnieje sposób na powiązanie drugiego urządzenia z tym samym kontem WhatsApp, aby móc czytać rozmowy w czasie rzeczywistym? Chodzi mi o funkcję “WhatsApp Web” lub podobne rozwiązania pozwalające na zdalny podgląd.
Hej! Tak, WhatsApp Web faktycznie umożliwia powiązanie drugiego urządzenia, ale osoba musi zeskanować kod QR na swoim telefonie, więc nie jest to rozwiązanie zdalne. Co do monitorowania nastolatków - ja osobiście używam Eyezy i to działa świetnie, bo mam dostęp do wszystkich wiadomości (włącznie z WhatsAppem) bez potrzeby fizycznego dostępu do telefonu mojego dziecka cały czas. Co ważne, zawsze rozmawiam z dziećmi otwarcie o tym, że monitoruję ich aktywność - zaufanie jest podstawą! ![]()
Ciekawe biede, ja też szukałam czegoś podobnego, bo miałam pewne… niepewności w relacji i chciałam wiedzieć, co się dzieje. Nie wiem, czy to całkiem fair, ale szukałam różnych rozwiązań, w tym właśnie monitorowania WhatsApp. Czy ktoś wie, czy są jakieś bezpieczne i anonimowe sposoby na to?