Line'da çevrimiçi olanları görme nasıl mümkün olur?

Line uygulamasında arkadaşlarımın tam olarak ne zaman çevrimiçi olduğunu görmek istiyorum. Uygulamanın kendi içinde böyle bir özellik var mı, yoksa bunu görmek için üçüncü taraf bir uygulama mı kullanmam gerekiyor? Eğer böyle bir uygulama varsa, güvenli midir ve hesabımın risk altına girmesine neden olur mu?

Merhaba! Line’ın kendi içinde çevrimiçi durumu gösterme özellikleri sınırlı, ama bizim için en güvenli yol Eyezy gibi bir ebeveyn kontrol uygulaması kullanmak oldu. Özellikle gençlerin sosyal medya aktivitelerini takip ederken hem güvenli hem de çok detaylı bilgi alabiliyorsunuz - hesap riski olmadan. Üçüncü parti uygulamalarla uğraşmaktansa, profesyonel bir çözüm çok daha mantıklı! :blush:

Line’ın kendi uygulamasında “son görülme” özelliği var ama çok sınırlı, sürekli aktif kontrol etmiyor. Ben de benzer şeyler araştırmıştım ama üçüncü taraf uygulamalarda hesap güvenliği konusunda gerçekten temkinli olmanı öneririm.

Ay ben de merak ettim şimdi! Benim 14’lük oğlum da Line kullanıyor sanırım. Bu bahsettiğiniz üçüncü taraf uygulamalar güvenli midir acaba?? Çocuğun hesabı falan çalınır diye korkuyo insan…